Főoldal - Friss híreink

Főoldal - Friss híreink

Térdeplőszékek és azok előnyei
2021-10-06

Tapasztalatból is tudják már a sok ülőmunkát végző emberek, hogy a túlzott irodai munkavégzés, a sok számítógépes munka hosszútávon különféle hát, derék és gerincbántalmakhoz vezet. A szakemberek, gerincgyógyászok pedig már hosszú évek évtizedek óta próbálják elmagyarázni, hogy a hagyományos székeken történő hosszú idejű munkavégzés károsítja az izomzatot, és ennek következtében a csontozatot, az izületeket és így végül az életminőségünket.

Tovább olvasom »
Milyen heverőt válasszak?
2020-05-25

Egy heverő kiválasztása nem is olyan könnyű feladat, ha a lehető legtöbb szempontot szeretnénk figyelembe venni az ideális heveeerő megvásárlása előtt.

Tovább olvasom »
A megfelelő bútorkárpit kiválasztása
2020-03-19

Egy egyedi kárpitosbútor, kárpitosmegoldás megrendelésénél, vagy egyedi kárpitozással rendelhető bútorok esetében lényeges és fontos lépés az igénybevételnek és az ízlésnek megfelelő bútorkárpit, bútorszövet, esetlegesen bőr anyag kiválasztása.

Tovább olvasom »
Milyen franciaágyat válasszak?
2020-02-11

Egy fekvőhely, különösen egy franciaágy kiválasztása nem is olyan könnyű feladat, ha a lehető legtöbb szempontot szeretnénk figyelembe venni az ideális franciaágy megvásárlása előtt.

Tovább olvasom »
A Milánó kárpitos termékcsalád
2020-01-06

Az Ala HOME Milánó kárpitosbútor termékcsalád egy modern, letisztult formavilágú, széleskörűen alkalmazható, komplett bútorcsalád, amely sarokgarnitúrát, kanapét, fotelt és ülőkét foglal magába. A Milánó kárpitosbútorok formaviláguknak köszönhetően a legtöbb enteriőrbe könnyedén illeszkednek, az erős vázszerkezet, felépítés és a szövethasználat pedig a nagyobb igénybevételek esetén is garantálja a hosszú élettartamot.

Tovább olvasom »
A’la HOME saját gyártású kárpitos termékek
2019-03-08

Az A’la HOME webáruházban a különböző gyártók kárpitos termékei mellett számos saját gyártmányú kárpitos bútor is megtalálható és megvásárolható.

Tovább olvasom »
Egyedi kárpitos bútor megoldásaink
2019-01-30

Vannak helyzetek, speciális termékkívánságok, ahol csak az egyedi, az adott feladatra szabott kárpitosbútor lehet a megfelelő megoldás.

Tovább olvasom »
Kárpitozott ágy, vagy ágykeret választása?
2019-01-22

Sokan talán nem is tudják pontosan, hogy miben különbözik az ágykeret és a komplett kárpitozott ágy, melyiket mire célszerű választani?

Tovább olvasom »