Rólunk - Alahome bútorok

Rólunk - Alahome bútorok

Az A'la HOME kárpitosbútor webáruház üzemeltetője a FIDO Bútor Kft az alapító 20 év szakmai tapasztalatával a háta mögött 2011-óta gyárt kárpitosipari termékeket, franciaágyakat, kanapékat. heverőket, matracokat megrendelői számára. A vállalkozás az indulást követő első években főképp a bútorboltok számára gyártott kárpitos bútorokat, de emellett folyamatosan nőtt az egyedi kárpitosmunkák száma és folyamatosan bővült a cég elégedett vevőköre is.

Kárpitosbútor gyártás és bemutatóterem Győrszemerén

A FIDO Bútor Kft. jól felszerelt győrszemerei telephellyel rendelkezik, ahol a kárpitostermékek gyártása történik, és nem messze az üzemtől található a cég bemutatóterme, ahol a legfontosabb termékek, szövetminták, matracok tekinthetők meg a vállalkozás munkatársainak aktív segítsége mellett. A bemutatóteremben lehetőség nyílik az egyes típusok megtekintésére, kipróbálására és az egyedi igények tekintetében a méretek, felépítés, szövetigények pontosítására.

"Vállalkozásunkat a gazdasági válság éveiben alapítottuk, azonban köszönhetően a minőségi, kedvező ár-érték arányú bútorkínálatunknak és a magyar emberek egyre inkább tudatos vásárlásának, így is sikerült a hazánkba beáramló olcsó (általában gyenge minőségű) tömegtermékek mellett saját piacot kialakítani. A sikernek köszönhetően pedig mostanra eljutottunk odáig, hogy termékeink számára közvetlen kiskereskedelmet nyissunk"

A'la HOME kárpitosbútor webáruház

Az A'la HOME kárpitosbútor webáruház tartalmazza a FIDO Bútor Kft. által gyártott és a gyártás gerincét adó kárpitosipari termékeket, úgymint: franciaágyak, kanapék. heverők, matracok, de a kínálatot kiegészítettük egyéb minőségben harmonizáló bútorokkal, alapvetően ülő bútorokkal, székekkel, fotelekkel. A széles kínálatnak köszönhetően lehetőség nyílik, hogy magas minőségű magyar, mégis elérhető árú bútorokkal rendezhessék be vásárlóink otthonukat. A cég által gyártott kárpitosbútorok saját tervezés alapján, egyedi kialakítással és felépítéssel készülnek, alapvetően tömörfa kerettel, bútorlap felhasználásával és az igénybevételhez optimalizált kárpitos szerkezettel.

Termékeink, kárpitos megoldásaink megtekinthetőek itt a jobb oldalon található termékkatalógus képre kattintva »
A kattintást követően a kárpitosbútor katalógus pdf formátumban kerül letöltésre.

"Az A'la Home kollekcióit a minőségi anyagok használata, szakértő kivitelezés, hosszú élettartam, elegáns és dekoratív design jellemzi. Minden egyes bútor konstrukciójának megalkotásánál a tökéletesség mellett a magyar vásárlók praktikusság iránti igényét is kielégítő kivitelezésre törekszünk. Legyen szó hagyományos heverőről, vagy a fiatalabb korosztályt megcélzó, inspiráló, lendületes irányvonalunk darabjairól, termékeink között mindenki megtalálja a megfelelő megoldást otthona számára."

Magas műszaki minőség, ergonómiailag kialakított felépítés

Az A'la HOME webáruház bútorai nemcsak műszakilag kifogástalan megoldások, de ergonómiailag, esztétikailag is harmonizálnak a berendezendő otthon kihívásaival, a leendő tulajdonososok ezirányú elvárásaival. Az egyedi design, az aprólékosan átgondolt szerkezet, az igényes és egyedi szövetválasztás, a kényelmi funkciók mind-mind a felhasználó szemszögéből kerültek a gyártásnál alkalmazásra. Már a tervezésnél fontos szempont a masszív, tartós szerkezetek kialakítása, a megfelelő vasalat kiválasztása és a strapabíró rétegrend és szövet kiválasztása.

"A meleg, meghitt, harmonikus és nyugodt légkört sugárzó otthont kialakítani és megteremteni csak olyan bútorokkal érdemes, amelyek kifejezik és képviselik ezeket az értékeket, és gondoskodnak róla, hogy az otthonunkban eltöltött idő alatt valóban jól is érezzük magunkat."

Ha szeretné megtapasztalni, hogy milyen egy jól megtervezett értékálló bútor,
akkor válasszon az A'la HOME termékkínálatából.
Bútorainkkal választása egy életre szól, és kitűnő alapot ad egy igazi otthon megteremtéséhez.
Tekintse meg bútor választékunkat! Forduljon hozzánk egyedi igényeivel!


Műhelyünk képekben


  
 Kárpitozás, bőrvarrás
Ágy fejvég kárpitozás Kárpitos párnázat készítése