A’la HOME saját gyártású kárpitos termékek

A’la HOME saját gyártású kárpitos termékek

Az A’la HOME webáruházban a különböző gyártók kárpitos termékei mellett számos saját gyártmányú kárpitos bútor is megtalálható és megvásárolható. A saját gyártású A’la HOME márkajelzés alatt megtalálható termék választék franciaágyakból, kanapékból, sarokágyakból és heverőkből áll, amelyek különböző méretben és színekben vásárolható, vagy rendelhető.

Ezen termékeink különlegessége a masszív vázszerkezet a jó minőségű tartós rugózás. illetve párnázat, valamint az egyedi igényekre szabható szín- és szövetválaszték. Kárpitos termékeink  vázszerkezete és a rugózása nagyon jó minőségű alapanyagokból  készült, és megfelelő rétegrendben kialakított kényelmes rugózást biztosít, melyre garanciát vállalunk.

Webáruházunkban ezek a termékek úgy lettek feltöltve, hogy a látogatók, vásárlók a legegyszerűbben megtalálhassák a számukra megfelelő megoldást. A saját gyártású ágymegoldásaink esetében a következő szempontok szerint lehet konfigurálni a bútort:

a.) Az ágyak több méretben készülnek, a szabványos méretek a következők: 140×200, 160×200, 180×200 cm. Az ágyméret választásakor az ágy számára adott hely méretei és a használat/használó módja lehet a meghatározó.
b.) Megválasztható általában az ágyneműtartó nyitásának komfortja, az ágyneműtartó rugós vagy teleszkópos nyitóvassal is rendelhető.

Alahome ágyneműtartó rugós nyitóvassal Alahome ágyneműtartó teleszkópos nyitóvassal

c.) És nem utolsósorban megválasztható az ágy kárpitja, a szövet típusa és színe is. A szövet esetében több szövetkategóriából, közel 100 szövettípusból lehet választani, vannak alapáras szövetkategóriák és vannak feláras anyagok, ahol a választásnál minden esetben kiírja a webáruház a felár mértékét.

 

Különbséget kell tenni egy ágy esetében a fejvég+ ágyneműtartó kárpit anyaga és a fekvőfelületen alkalmazható szövetanyagokat illetően. Míg a fejvég+ ágyneműtartó esetében például lehetséges műbőr, vagy textilbőr választása, addig a fekvőfelület anyagválasztása esetében csak a hatékony átszellőzést biztosítani tudó szövetek jöhetnek számításba. A webáruház algoritmusa természetesen automatikusan kezeli ezeket a helyzeteket, és mindig informálja a vásárlót a lehetőségekről.

Az A’la HOME  webáruházat az Vásárlók szempontjai szerint készítettük el.  Próbáltuk minél egyszerűbb és átláthatóbb módon bemutatni a termékeit! Igyekeztünk minden szükséges adatot megmutatni a termék oldalán, megkönnyíteni az esetleges vásárlási folyamatot. Amennyiben az adott kárpitos bútor esetében lehetséges a terméket konfigurálni, egyedileg összeállítani, úgy minden esetben a termékoldalon a megfelelő gombokra kattintva ez automatikusan megoldható. Ám amennyiben további egyedi igények merülnének fel a bútorral kapcsolatban, kérjük lépjen kapcsolatba ügyfélszolgálatunkkal, ahol megpróbálunk a felmerült kívánságra érdemben reagálni.

A feltöltés dátuma: 2019-03-08