Regisztráció az Alahome webáruházban

Regisztráció az Alahome webáruházban

Az A'la HOME webáruházban megelőző regisztrációt követően és regisztráció nélkül is lehetséges vásárolni, érvényes megrendelést leadni. A vásárláshoz minden esetben meg kell adni a szükséges adatokat, de a vásárlás folyamata regisztráció nélkül is elkezdhető. Minden látogatónak, felhasználónak lehetősége van előzetesen regisztrálni és saját profil létrehozásával megkönnyíteni a vásárlási folyamatot. A regisztrációt követően a vásárlói profil lehetőséget ad a webáruház egyéb kényelmi funkcióinak az elérésére és igénybevételére is, többek között a későbbi vásárlásoknál nem kell újfent a különböző szükséges adatokat újra begépelni.

Regisztráció az AlaHome webáruházban

 

A látogatóknak, vásárlóknak a jobb felső sarokban található "Regisztráció" linkre kattintva van lehetősége regisztrálni, ahol a következő adatok megadására van kötelezően szükség: felhasználónév, e-mail cím, jelszó illetve ugyanitt kerülhet sor a kötelezően elfogadandó Általános Felhasználói Feltételek és az Adatvédelmi Elvek elfogadására.

A regisztráció elküldése után a rendszer a megadott email címre egy összesítő emailt fog küldeni a regisztrációról, a regisztrációt követően létrejön a vásárlói fiók.

A felhasználó sikeres regisztrációt követően a "Belépés" gombra kattintva e-mail címének és jelszavának megadásával tud belépni az oldalra.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai a info@alahome.hu címen, illetve munkaidőben a (+36) 20 532 3840 -as telefonszámon készséggel állnak vásárlóink segítségére a regisztrációval kapcsolatos kérdések megválaszolásában..