Bútorápolás

Bútorápolás

Bútorápoló-. bútortisztító anyagok, eszközök

Mint minden a bútorok, a bútorfelületek is elhasználódnak, piszkolódnak, öregednek és idővel akár teljesen tönkre is mehetnek. Magától értetődik, hogy a bútorokat, a bútorfelületeket időszakosan tisztítani kell, illetve a felület anyagminőségét figyelembe véve a különböző bútorápoló anyagok használatával érdemes az állagmegóvásra, esetleges kisebb hibajavításra is időt és pénzt áldozni.

A kárpitos bútorok esetében a legnagyobb igénybevételnek kitett felületek a kárpitozott ülő-, fekvőfelületek, a háttámlák, így a kárpit, vagy a bőr ápolása az egyik legfontosabb feladat ezen esetben. Alapvető különbség van a textil kárpitokhoz használt ápolóanyagok és a bőr kárpitozáshoz alkalmas anyagok tekintetében, illetve hogy éppen mi az ápolás célja, csupán tisztítunk, vagy ápolunk, állagjavítunk, vagy éppen valami speciális kezelést, mondjuk penészeltávolítást szeretnénk végezni.

Nézzük a lehetőségeket, a tisztítandó/ápolandó felület és a beavatkozás célja szempontjából!

 

Bútorápoló, bútortisztító anyagok textil kárpithoz, textilbőrhöz

Szag semlegesítők

ODOR textil szag semlegesítőTEXTILE ODOR REMOVER, SZAG SEMLEGESÍTŐ

A Textile Odor Remover, szag semlegesítő eltávolítja a kellemetlen szagokat mindenféle textíliából és mikroszálas szövetből, így hatékonyan használható a kárpitos bútorok kellemetlen szagának a eltüntetésére.

TOVÁBB A SZAG SEMLEGESÍTŐHÖZ »

Textil tisztító és ápoló készletek

Textil tisztító és ápoló készletFABRIC CARE, TEXTILTISZTÍTÓ KÉSZLET

A Fabric Care Kit két terméket tartalmaz nagyon jó hsználható bútorszövethez és szőnyegekhez. Segít hogy megvédje a szennyeződésektől és gyors, egyszerű tisztitást biztosít folt vagy elhalványulás nélkül. 

TOVÁBB A TEXTILTISZTÍTÓHOZ »

Bútorkárpit tisztító és ápoló készletSOS FABRIC CARE,TEXTILTISZTÍTÓ

Az SOS Fabric Care készlet segítségével mindennemű kárpitról könnyedén eltávolíthatók a foltok és szennyeződések, beleértve az autó kárpit, bútorkárpit, de akár ruházati textilre is használható.

TOVÁBB A TEXTILTISZTÍTÓHOZ »


Bútorápoló, bútortisztító anyagok bőrökhöz, műbőrhöz

A bőrrel borított kárpitosbútorok esetében komplikáltabb a helyzet, mivel a különféle bőrtípusok más-más gondozást igényelnek.

Bútorápoló, bútortisztító anyagok nubuk bőrhöz

Bőr tisztító és ápoló készletNUBUCK LEATHER, BŐRÁPOLÓ KÉSZLET

A Nubuck Cleaner zsirtalanító hab segitségével tisztítható az olajos, zsíros szenyeződés és a legtöbb foltot. Az életre keltő kendő segítségével felfrissíthetjük a letapadt szálakat. A protector védelmet nyujt a niubuc bőrnek.

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓHOZ »

Bútorápoló, bútortisztító anyagok természetes anilin bőrhöz

Bőrkárpitozés tisztító és ápoló készletNATURAL LEATHER CARE, BŐRÁPOLÓ KÉSZLET

A Natural Leather Care készlet kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket az anilin bőrről és visszaadja a bőr eredeti puhaságát. Valamint védelmet biztosít a szennyeződések ellen!

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓHOZ »

Bőrápoló kendő - bőr kárpithozLEATHER PROTECTION WIPE, BŐRÁPOLÓ KENDŐ

A Leather Protection védő kendő kiváló védelmet biztosít vizes, olajos, alkoholos szennyeződések ellen anilin és pigmentált bőrökön. A kendő által képzett rétegről könnyedén eltávolíthatjuk a szennyeződéseket.

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓ KENDŐHÖZ »

Bútorápoló, bútortisztító anyagok valódi bőrhöz

Bőr tisztító és ápoló készletLEATHER CARE, BŐRÁPOLÓ KÉSZLET

Leather care termékek segítségével a bőr megőrzi eredeti ragyogását és évek után is megmarad kellemes, puha tapintása. Táplálja a bőrt és védelmet nyújt minden behatással szemben, mint víz, olaj, alkohol, izzadság. 

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓHOZ »

 Bőr tisztító és ápoló készlet fehér és világos bőrökhözLIGHT COLOR LEATHER CARE, BŐRÁPOLÓ KÉSZLET

A Light Color Leather bőr mester kifejezetten fehér és vilégos bőrök tisztításához és ápolsához lett kifejlesztve. Alkalmas minden típusú bőrüléshez (bútorok, autók, repülőgépek és csónakok), ruházathoz, kiegészítőkhöz, stb. 

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓHOZ »

 Bőrápoló kendőHIGH-TECH, BŐRÁPOLÓ KENDŐ

High-Tech törlőkendő minden bőrfajtához használható, kivéve nubik és velut anyaghoz. Az erős hatású törlőkendő bőrfotelekhez, kanapé ülésekhez, cipőkhö, táskákhoz és mindennemű bőr anyagra ajánlott! 

TOVÁBB A BŐRÁPOLÓ KENDŐHÖZ »

Penész eltávolító kárpitosbútorhoz MOLD KILLER, PENÉSZ ELTÁVOLÍTÓ

A MOLD KILLER egy penész eltávolító (ölő) szer valódi bőrhöz. Elpusztítja a penész gombákat, semlegesíti a kellemetlen szagokat a valódi bőrön, miközben megkímélli annak anyagát.

TOVÁBB A PENÉSZELTÁVOLÍTÓHOZ »

Bútorápoló, bútortisztító anyagok műbőrhöz, textilbőrhöz

Bőr, műbőr tisztító és ápoló készletPU CARE, MŰBŐRTISZTÍTÓ KÉSZLET

A PU Care Kit két terméket tartalmaz, mely kifejezetten műbőrök tisztítására, ápolására és állagmegóvására fejlesztettek ki. Eltávolítt minden szennyeződést, foltot és penészt a műbőr felületéről.

TOVÁBB A MŰBŐRTISZTÍTÓHOZ »