Fotel lábtartóval

Fotel lábtartóval

Mechanikusan állítható pihenőfotel 510

Egy nehéz nap után lazítani szeretne vagy hátradőlve teljes kényelemben nézni TV-t? Ebben a kényelmes fotelben valóra válhat az álma. A fotel kényelmes ülést vagy fekvést biztosít.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

158 899 Ft
Tovább a termékhez
Mechanikusan állítható pihenőfotel 510
Mechanikusan állítható pihenő fotel f70

Mechanikusan állítható, pihenő relax fotel, Elektromos masszázs funkcióval rendelkezik. Kényelmes vibráló masszázst nyújt az egész testnek, 8 vibráló masszázszónával az ülőrészen és háttámlán, valamint időzítővel, ami 15 vagy 30 percre állítható. 9 különböző masszázsfunkcióval rendelkezik, ezek intenzitását Ön szabályozza. A különböző masszázsprogramok mellett fűtő funkcióval is rendelkezik. Nagy méretének köszönhetően igencsak kényelmes, így tökéletes kikapcsolódást biztosít (SzéxMéxMa): 90x60x84/95 cm. Ülőmagassága 48 cm. A teljes komfort érdekében lábzsámoly is tartozik hozzá. Ez az igazi relaxációs pihenőfotel szürkésbarna szövetbevonattal készült.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

204 500 Ft
Tovább a termékhez
Mechanikusan állítható pihenő fotel f70
Mechanikusan állítható pihenőfotel 71

Mechanikusan állítható, pihenő relax fotel, Elektromos masszázsfunkcióval rendelkezik. Kényelmes vibráló masszázst nyújt az egész testnek, 8 vibráló masszázszónával az ülőrészen és háttámlán, valamint időzítővel, ami 15 vagy 30 percre állítható. 9 különböző masszázsfunkcióval rendelkezik, ezek intenzitását Ön szabályozza. A különböző masszázsprogramok mellett fűtő funkcióval is rendelkezik. Nagy méretének köszönhetően igencsak kényelmes, így tökéletes kikapcsolódást biztosít (SzéxMéxMa): 90x60x84/95 cm. Ülőmagassága 48 cm. A teljes komfort érdekében lábzsámoly is tartozik hozzá. Ez az igazi relaxációs pihenőfotel barna szövetbevonattal készült.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

204 500 Ft
Tovább a termékhez
Mechanikusan állítható pihenőfotel 71
Állítható fotel f82

Egyszer egy okos ember azt mondta: "Van, amikor a leghatékonyabb dolog, amit tehetünk, az a pihenés." Igaza volt. Néha mindenkinek van olyan napja, mikor semmi sem sikerül, az elménk üres, a testünk pedig olyan fáradt, hogy nincs kedvünk egy lépéssel többet sem csinálni. Ekkor következik a pihenés. A mai rohanó világban nagyon fontos saját magunkra is szánni pár percet. Kiengedni az elménkből a gondokat és a munkahelyi problémákat, és csak pihenni. Pihenni legjobban a minőségi relax fotelben lehet. Egy fotel, mely körbeöleli, meggyógyítja a sebeit, vagy megörvendezteti a megtört lelkét - ez a fotel. Modern, időtlen design-jával vonzza a tekinteteket, tulajdonságaival a legmakacsabb kétkedőt is meggyőzi. A fotelt szövettel kárpitozták, melynek kellemes a fogása. A szürke lágyan és nyugtatóan hat. A háttámlát úgy alakították ki, hogy a fotelban a legkényelmesebben érezze magát. A varrás két részre osztja. A fej

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

193 899 Ft
Tovább a termékhez
Állítható fotel f82
Állítható fotel f84

Egyszer egy okos ember azt mondta: ""Van, amikor a leghatékonyabb dolog, amit tehetünk, az a pihenés."" Igaza volt. Néha mindenkinek van olyan napja, mikor semmi sem sikerül, az elménk üres, a testünk pedig olyan fáradt, hogy nincs kedvünk egy lépéssel többet sem csinálni. Ekkor következik a pihenés. A mai rohanó világban nagyon fontos saját magunkra is szánni pár percet. Kiengedni az elménkből a gondokat és a munkahelyi problémákat, és csak pihenni. Pihenni legjobban a minőségi relax fotelben lehet. Egy fotel, mely körbeöleli, meggyógyítja a sebeit, vagy megörvendezteti a megtört lelkét - ez a fotel. Modern, időtlen design-jával vonzza a tekinteteket, tulajdonságaival a legmakacsabb kétkedőt is meggyőzi. A fotelt szövettel kárpitozták, melynek kellemes a fogása. A szürke lágyan és nyugtatóan hat. A háttámlát úgy alakították ki, hogy a fotelban a legkényelmesebben érezze magát. A varrás két részre osztja. A f

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

193 899 Ft
Tovább a termékhez
Állítható fotel f84
Pihenőfotel f50

Munka, család, az állandó stressz és a sietség. Ezt biztosan mindenki ismeri. Ne hagyja, hogy magávalragadja Önt a gyors világ, találjon egy kis időt és kényeztesse magát. Alakítson ki egy helyet otthon, ahol egyetlen kötelessége lesz csupán: a pihenés. A kényelméről szívesen gondoskodik a modern állítható pihenőfotel. Elegáns fehér textilbőr kivitelével tökéletesen mutat majd az otthonában. Támaszkodjon kényelmesen a magas háttámlához. A varrása és a formája gondoskodik arról, hogy a szék tökéletesen illeszkedjen a testéhez. További előnye a magas teherbírása, és ez még nem minden! A SILAS fotel egy lábtartóval is fel van szerelve. Az egyszerű mechanizmus segítségével beállíthatja a lábtartót úgy, hogy igazán élvezhesse a maximális kényelmet. Élvezze a pihenést. Így teste és az elméje teljesen regenerálódhat.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

177 500 Ft
Tovább a termékhez
Pihenőfotel f50
Pihenőfotel f51

Munka, család, az állandó stressz és a sietség. Ezt biztosan mindenki ismeri. Ne hagyja, hogy magávalragadja Önt a gyors világ, találjon egy kis időt és kényeztesse magát. Alakítson ki egy helyet otthon, ahol egyetlen kötelessége lesz csupán: a pihenés. A kényelméről szívesen gondoskodik a modern pihenőfotel . Elegáns világosszürke szövet kivitelével tökéletesen mutat majd az otthonában. Támaszkodjon kényelmesen a magas háttámlához. A varrása és a formája gondoskodik arról, hogy a szék tökéletesen illeszkedjen a testéhez. További előnye a magas teherbírása, és ez még nem minden! A SILAS fotel egy lábtartóval is fel van szerelve. Az egyszerű mechanizmus segítségével beállíthatja a lábtartót úgy, hogy igazán élvezhesse a maximális kényelmet. Élvezze a pihenést. Így teste és az elméje teljesen regenerálódhat.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

180 500 Ft
Tovább a termékhez
Pihenőfotel f51
Relaxáló fotel 15

Mindenkinek van néha olyan napja, amikor semmi sem sikerül, üres a feje, a teste pedig kimerült. Ilyenkor jön el a pihenés ideje. Fedezze fel ennek a relaxációs fotel varázsát, mely mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez. Felejtse el a gondjait és relaxáljon egy könyvvel a kezében, vagy csak elmélkedjen kellemesen, csendesen. Ebbe a szépségbe első pillantásra beleszeret. Barna szövettel kárpitozott, stabilitását a műanyag lábak biztosítják. A fotel mechanikusan állítható, egyszerűen hátrahajtható relaxáló helyzetbe. Minden nap várni fogja azt a percet, amikor végre hazatér a munkából és elfoglalhatja a saját királyi trónját.  

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

125 900 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel 15
Relaxáló fotel f62

Mindenkinek van néha olyan napja, amikor semmi sem sikerül, üres a feje, a teste pedig kimerült. Ilyenkor jön el a pihenés ideje. Fedezze fel ennek a relaxációs fotel varázsát, mely mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez. Felejtse el a gondjait és relaxáljon egy könyvvel a kezében, vagy csak elmélkedjen kellemesen, csendesen. Ebbe a szépségbe első pillantásra beleszeret. Szürke szövettel kárpitozott, stabilitását a műanyag lábak biztosítják. A fotel mechanikusan állítható, egyszerűen hátrahajtható relaxáló helyzetbe. Minden nap várni fogja azt a percet, amikor végre hazatér a munkából és elfoglalhatja a saját királyi trónját.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

138 899 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel f62
Állítható relaxáló fotel 66

Ön is vágyik arra a királyi érzésre, mikor egy megterhelő nap után beleülhet egy extra kényelmes trónba? Valamibe, ami nagy komfortot nyújt fájó hátának és fáradt lábainak? Minden nap átélheti a luxus érzését, akárcsak egy várban. Helyezze magát kényelembe a relaxációs fotellal. A fotel minőségi szövettel kárpitozott, barna színben kapható. Annak köszönhetően, hogy mechanikusan állítható, olyan komfortot nyújt Önnek, amit megérdemel. Ezt a kényelmes fotelt bárhová elhelyezheti, ahol értékelni fogja relaxációs tulajdonságait. Változtassa fotelét egy kényelmes és komfortos nyugággyá az egyszerű mechanizmus segítségével. Az alsó részt a fotel oldalán található fogantyú segítségével tudja kimozdítani. A támlát egy finom mozdulattal tudja hátradönteni. Ha ismét megnyomja, a támla visszatér eredeti helyzetébe. Az alsó lábazatot úgy tudja leereszteni, hogy megnyomja a lábával. Kitűnően illik a nappaliba, dolgozószobába v

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

194 900 Ft
Tovább a termékhez
Állítható relaxáló fotel 66
Relaxáló fotel f570

Egy fotel, amelyben maximálisan pihenhet? Lehet, hogy Önnek is hasonló gondolatok járnak a fejében, mikor ránéz erre a fotelra. Higgyen nekünk, jobb pihenést el sem tud képzelni. Ez a relaxációs fotel, a LOTA NEW , tökéletesen lemásolja a teste körvonalait és gerincének a szükséges támasztékot nyújtja. A fotel három pontban állítható. Ennek a funkciójának köszönhetően minden elvárásának megfelel. A szürke szövet, mellyel kárpitozták, könnyen karbantartható.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

33 900 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel f570
Fotel lábtartóval 73

Nem szeret egy kanapén nyomakodni a többiekkel? Saját pihenő helyre vágyik otthonában? Akkor et a fotel lábzsámollyal ezt megtudja teremteni. Ez a pihentető fotel tökéletes társ lesz a megérdemelt pihenéshez, örömmel szolgálja a fotelben ülők kényelmét. A hatalmas fa lábak és a kiváló minőségű menta színű anyag értékes darabbá változtatják, amely minden belső térben kiemelkedő lesz. Beállítható, egyszerűen döntse meg a háttámlát, így a legkényelmesebb helyzetet kaphatja. Pihenjen kényelmesen és élvezze az otthoni jólétet, lábát a lábzsámolyon nyugtatva. Időtlen darab, amely egyszerre ötvözi magában a stílust, a kényelmet és a funkcionalitást.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

161 900 Ft
Tovább a termékhez
Fotel lábtartóval 73
Fotel lábtartóval 47

Nem szeret a többiekkel egy ülésen nyomakodni? Vágyik egy saját pihenési oázisra ? Akkor biztosan elvarázsolja majd ez a fotel lábzsámollyal. Ez a lustaság tökéletes társ lesz a mindennapi jól megérdemelt pihenéshez. A hatalmas fa lábak és a minőségi világosszürke anyag minden belső teret kiegészít. Beállítható, óvatosan tolja hátra a háttámlát a relaxációs helyzetbe. Pihenjen kényelmesen és élvezze az otthoni jólétet, miközben lábait a lábzsámolyon pihenteti. Időtlen darab, amely sok hasznos funkciót rejt magában.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

161 900 Ft
Tovább a termékhez
Fotel lábtartóval 47
Relaxáló állítható fotel 98

Élvezze az életet az állítható pihenőfotelben! Kultuszfilm nemcsak a második világháború tematikáját kedvelőknek, hanem azoknak is, akik szeretik a drámát, feszültséget és a mély gondolatokat Ez a pihenő fotel ideális az Ön lazításához és pihenéséhez egy nehéz nap után. Egyedi kivitelezése lehetővé teszi a könnyű hintázást, mellyel egy relaxációs fotel komfortját ötvözi egy hintaszék kényelmével. A kényelem pillanatait kellemesebbé teszi a háttámla mechanikus állíthatósága. Az ülés alatt lévő kar segítségével lehajthatja a háttámlát egy kényelmesebb helyzetbe. A háttámla állításakor az ülés szinkronizáltan mozdul előre, ezzel az ülés mélysége megnövekedik 75 cm-ről kényelmes 108 cm-re. A fotel sötétbarna textilbőrből készült. A fotel stabilitását biztosítja a nagy fa alap, mely minden beltérbe színvonalat, luxust és stílust visz. A fotel forgatható, a gyűrű formájú fa alap úgy van megépítve, hogy könnyedén mozogjon a sínen a fekete t

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

170 500 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló állítható fotel 98
Mechanikusan állítható pihenő fotel 70

Mechanikusan állítható, pihenő relax fotel, Elektromos masszázs funkcióval rendelkezik. Kényelmes vibráló masszázst nyújt az egész testnek, 8 vibráló masszázszónával az ülőrészen és háttámlán, valamint időzítővel, ami 15 vagy 30 percre állítható. 9 különböző masszázsfunkcióval rendelkezik, ezek intenzitását Ön szabályozza. A különböző masszázsprogramok mellett fűtő funkcióval is rendelkezik. Nagy méretének köszönhetően igencsak kényelmes, így tökéletes kikapcsolódást biztosít (SzéxMéxMa): 90x60x84/95 cm. Ülőmagassága 48 cm. A teljes komfort érdekében lábzsámoly is tartozik hozzá. Ez az igazi relaxációs pihenőfotel szürkésbarna szövetbevonattal készült.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

204 500 Ft
Tovább a termékhez
Mechanikusan állítható pihenő fotel 70
Összecsukható heverő a padlóra 78

Üljön le a padlóra. Csak úgy. Hogy megváltozassa a pozícióját, kinyújtsa a lábát, hogy lazítson. De az alatt nem azt értjük, hogy szó szerint a padlóra üljön. Egy állítható heverőt kínálunk Önnek, amely kifejezetten a padlóra van tervezve. Divatos és praktikus kialakítású. Az összecsukható heverő négy pozícionálási szinttel rendelkezik. Szundítson egyet rajta, nézze meg a kedvenc filmjét, olvasson vagy játsszon játékokat mobilján vagy táblagépén. Amikor már nincs szüksége a padló heverőre, hajtsa le és állítsa a helyére, vagy tegye egyenes helyzetbe, és csúsztassa az ágy vagy a kanapé alá. Mindig ott találja majd, amikor szüksége van egy extra ülőhelyre, vagy ha a gyerekekkel játszik, hogy ne kelljen közvetlenül a földön ülnie. Kifejezetten ajánljuk ezt a heverőt, ha kisgyermekei vannak. Már nem kell attól tartania, hogy a gyerek leesik a magas étkezőszékekről, kanapékról vagy fotelekről. Így nyugodtan játszhat, rajzolhat vagy olvashat. Nem csak a padlón, ha

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

45 500 Ft
Tovább a termékhez
Összecsukható heverő a padlóra 78
Összecsukható heverő a padlóra 79

Üljön le a padlóra. Csak úgy. Hogy megváltozassa a pozícióját, kinyújtsa a lábát, hogy lazítson. De az alatt nem azt értjük, hogy szó szerint a padlóra üljön. Egy állítható heverőt kínálunk Önnek, amely kifejezetten a padlóra van tervezve. Divatos és praktikus kialakítású. Az összecsukható heverő négy pozícionálási szinttel rendelkezik. Szundítson egyet rajta, nézze meg a kedvenc filmjét, olvasson vagy játsszon játékokat mobilján vagy táblagépén. Amikor már nincs szüksége a padló heverőre, hajtsa le és állítsa a helyére, vagy tegye egyenes helyzetbe, és csúsztassa az ágy vagy a kanapé alá. Mindig ott találja majd, amikor szüksége van egy extra ülőhelyre, vagy ha a gyerekekkel játszik, hogy ne kelljen közvetlenül a földön ülnie. Kifejezetten ajánljuk ezt a heverőt, ha kisgyermekei vannak. Már nem kell attól tartania, hogy a gyerek leesik a magas étkezőszékekről, kanapékról vagy fotelekről. Így nyugodtan játszhat, rajzolhat vagy olvashat. Nem csak a padlón, ha

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

45 500 Ft
Tovább a termékhez
Összecsukható heverő a padlóra 79
Összecsukható heverő a padlóra 80

Üljön le a padlóra. Csak úgy. Hogy megváltozassa a pozícióját, kinyújtsa a lábát, hogy lazítson. De az alatt nem azt értjük, hogy szó szerint a padlóra üljön. Egy állítható heverőt kínálunk Önnek, amely kifejezetten a padlóra van tervezve. Divatos és praktikus kialakítású. Az összecsukható heverő négy pozícionálási szinttel rendelkezik. Szundítson egyet rajta, nézze meg a kedvenc filmjét, olvasson vagy játsszon játékokat mobilján vagy táblagépén. Amikor már nincs szüksége a padló heverőre, hajtsa le és állítsa a helyére, vagy tegye egyenes helyzetbe, és csúsztassa az ágy vagy a kanapé alá. Mindig ott találja majd, amikor szüksége van egy extra ülőhelyre, vagy ha a gyerekekkel játszik, hogy ne kelljen közvetlenül a földön ülnie. Kifejezetten ajánljuk ezt a heverőt, ha kisgyermekei vannak. Már nem kell attól tartania, hogy a gyerek leesik a magas étkezőszékekről, kanapékról vagy fotelekről. Így nyugodtan játszhat, rajzolhat vagy olvashat. Nem csak a padlón, ha

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

45 500 Ft
Tovább a termékhez
Összecsukható heverő a padlóra 80
Összecsukható heverő a padlóra 81

Üljön le a padlóra. Csak úgy. Hogy megváltozassa a pozícióját, kinyújtsa a lábát, hogy lazítson. De az alatt nem azt értjük, hogy szó szerint a padlóra üljön. Egy állítható heverőt kínálunk Önnek, amely kifejezetten a padlóra van tervezve. Divatos és praktikus kialakítású. Az összecsukható heverő négy pozícionálási szinttel rendelkezik. Szundítson egyet rajta, nézze meg a kedvenc filmjét, olvasson vagy játsszon játékokat mobilján vagy táblagépén. Amikor már nincs szüksége a padló heverőre, hajtsa le és állítsa a helyére, vagy tegye egyenes helyzetbe, és csúsztassa az ágy vagy a kanapé alá. Mindig ott találja majd, amikor szüksége van egy extra ülőhelyre, vagy ha a gyerekekkel játszik, hogy ne kelljen közvetlenül a földön ülnie. Kifejezetten ajánljuk ezt a heverőt, ha kisgyermekei vannak. Már nem kell attól tartania, hogy a gyerek leesik a magas étkezőszékekről, kanapékról vagy fotelekről. Így nyugodtan játszhat, rajzolhat vagy olvashat. Nem csak a padlón, ha

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

45 500 Ft
Tovább a termékhez
Összecsukható heverő a padlóra 81
Pihentető fekvőszék 77

Ön is vágyik arra a királyi érzésre, mikor egy megterhelő nap után beleülhet egy extra kényelmes trónba? Valamibe, ami nagy komfortot nyújt fájó hátának és fáradt lábainak? Minden nap átélheti a luxus érzését, akárcsak egy várban. Helyezze magát kényelembe a relaxációs fotellal. A fotel világos szürke kárpitozott, barna színben kapható. Annak köszönhetően, hogy mechanikusan állítható, olyan komfortot nyújt Önnek, amit megérdemel. Ezt a kényelmes fotelt bárhová elhelyezheti, ahol értékelni fogja relaxációs tulajdonságait. Változtassa fotelét egy kényelmes és komfortos nyugággyá az egyszerű mechanizmus segítségével. Az alsó részt a fotel oldalán található fogantyú segítségével tudja kimozdítani. A támlát egy finom mozdulattal tudja hátradönteni. Ha ismét megnyomja, a támla visszatér eredeti helyzetébe. Az alsó lábazatot úgy tudja leereszteni, hogy megnyomja a lábával. Kitűnően illik a nappaliba, dolgozószobába vagy

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

194 900 Ft
Tovább a termékhez
Pihentető fekvőszék 77
Relaxáló fotel 78

Mindenkinek van néha olyan napja, amikor semmi sem sikerül, üres a feje, a teste pedig kimerült. Ilyenkor jön el a pihenés ideje. Fedezze fel ezt a relaxációs fotel varázsát, mely mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez. Felejtse el a gondjait és relaxáljon egy könyvvel a kezében, vagy csak elmélkedjen kellemesen, csendesen. Ebbe a szépségbe első pillantásra beleszeret. Málna szövettel kárpitozott, stabilitását a műanyag lábak biztosítják. A fotel mechanikusan állítható, egyszerűen hátrahajtható relaxáló helyzetbe. Minden nap várni fogja azt a percet, amikor végre hazatér a munkából és elfoglalhatja a saját királyi trónját.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

138 899 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel 78
Relaxáló fotel 79

Mindenkinek van néha olyan napja, amikor semmi sem sikerül, üres a feje, a teste pedig kimerült. Ilyenkor jön el a pihenés ideje. Fedezze fel ezt a relaxációs fotel varázsát, mely mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez. Felejtse el a gondjait és relaxáljon egy könyvvel a kezében, vagy csak elmélkedjen kellemesen, csendesen. Ebbe a szépségbe első pillantásra beleszeret. Sárga szövettel kárpitozott, stabilitását a műanyag lábak biztosítják. A fotel mechanikusan állítható, egyszerűen hátrahajtható relaxáló helyzetbe. Minden nap várni fogja azt a percet, amikor végre hazatér a munkából és elfoglalhatja a saját királyi trónját.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

138 899 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel 79
Relaxáló fotel 80

Mindenkinek van néha olyan napja, amikor semmi sem sikerül, üres a feje, a teste pedig kimerült. Ilyenkor jön el a pihenés ideje. Fedezze fel rzt a relaxációs fotel varázsát, mely mindig alkalmazkodik az Ön igényeihez. Felejtse el a gondjait és relaxáljon egy könyvvel a kezében, vagy csak elmélkedjen kellemesen, csendesen. Ebbe a szépségbe első pillantásra beleszeret. Zöld szövettel kárpitozott, stabilitását a műanyag lábak biztosítják. A fotel mechanikusan állítható, egyszerűen hátrahajtható relaxáló helyzetbe. Minden nap várni fogja azt a percet, amikor végre hazatér a munkából és elfoglalhatja a saját királyi trónját.

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

138 899 Ft
Tovább a termékhez
Relaxáló fotel 80
Állítható fotel 28

Egyszer egy okos ember azt mondta: "Van, amikor a leghatékonyabb dolog, amit tehetünk, az a pihenés." Igaza volt. Néha mindenkinek van olyan napja, mikor semmi sem sikerül, az elménk üres, a testünk pedig olyan fáradt, hogy nincs kedvünk egy lépéssel többet sem csinálni. Ekkor következik a pihenés. A mai rohanó világban nagyon fontos saját magunkra is szánni pár percet. Kiengedni az elménkből a gondokat és a munkahelyi problémákat, és csak pihenni. Pihenni legjobban a minőségi relax fotelben lehet. Egy fotel, mely körbeöleli, meggyógyítja a sebeit, vagy megörvendezteti a megtört lelkét - ez a fotel. Modern, időtlen design-jával vonzza a tekinteteket, tulajdonságaival a legmakacsabb kétkedőt is meggyőzi. A fotelt szövettel kárpitozták, melynek kellemes a fogása. A mentol lágyan és nyugtatóan hat. A háttámlát úgy alakították ki, hogy a fotelban a legkényelmesebben érezze magát. A varrás két részre osztja. A fej

Garancia: 1 év.

Szállítási idő: 1-5 hét.

175 399 Ft
Tovább a termékhez
Állítható fotel 28