Egyedi kárpitos bútor megoldásaink

Egyedi kárpitos bútor megoldásaink

Vannak helyzetek, speciális terek, speciális termékkívánságok, terméktulajdonság elvárások, ahol csak az egyedi, az adott feladatra szabott kárpitos bútor lehet a megfelelő megoldás. Bútorboltban kapható széria termékek sok esetben nem passzolnak a kiszemelt hely adottságaihoz, helykínálatához,  vagy éppen anyagminőségben, színben nem elfogadható a bútor a vásárló számára. Ebben az esetben van értelme egyedi kárpitos bútor megrendelésében és legyártatásában gondolkozni. Egyedi bútornál tökéletesen az adott, konkrét térbe passzoló formát lehet kialakítani, anyagában színében  harmonizáló bútort lehet  készíteni,  akár skicc, fotó, látványterv vagy egyedi elgondolás alapján.

Közösségi terek egyedi kárpitos bútorai

Az egyedi kárpitos bútorok, kárpitos bútor megoldások egyik fő területe a különböző közösségi terek, ahol az egyedi formai igények, a fokozott igénybevétel, a komplex megoldások szükségessége miatt nagyon sokszor egyedi bútormegoldásra van szükség. Ilyen terület a vendéglátás, panziók, hotelek, munkásszállók, bevásárlóközpontok közösségi terei, az oktatás, óvodák, iskolák, kollégiumok kárpitos bútor megoldásai.

Egyedi kárpitosbútor megoldás - Kávéház Bécs Egyedi kárpitosbútor megoldás - Kávéház Bécs

Kávézók, éttermek  felújítása,  ülő bútorok, fotelek és kanapék  átbőrözése, újra kárpitozása.
 

Óvodai ajtó kárpitozása Lábnyomalakú ülőke óvodába

Iskolák, óvoda egyedi kárpitos megoldásai: kárpitozott óvodai ajtó, lábnyom alakú ülőke.

Kárpitozott heverők kollégiumba

Kollégiumba készített egyedi kárpitos heverőink.
 

Egyedi kárpitosbútor megoldás hotel számára 

Egyedi kárpitos ágy és falburkolat panzió számára
 

Nagy igénybevételű egyedi kárpitos bútorok

A kárpitos bútorok speciális csoportja az extrém nagy igénybevételre, kültérre, vagy időszakosan kültéri igénybevételre készített bútorok csoportja, ahol mind a kárpitozásnál, mind a kárpitosszerkezet felépítésénél figyelembe kell venni ezeket a paramétereket. Kültéri bútorok esetében alapvető szempont a kárpitos szerkezet vízállósága és UV állósága.

Kültéri bútor kárpitozása - hajóbútor Hajó, Yacht bútor kárpitozás

Új készítésű luxus pontoon-hajó UV álló textilbőrrel való komplett kárpitozása 

 

Kárpitos ülőbútor közösségi térbe 

Bevásárlóközpont magas igénybevételű közösségi kárpitos bútora
 

Az enteriőrbe illő egyedi kárpitos bútor

Sokszor van az úgy, hogy egy mind méreteiben, mind stílusában, színvilágában kész beltérbe keres valaki egy oda tökéletesen beleillő bútort, bútormegoldást és nem talál. Ebben az esetben cégünk szívesen elkészíti az ügyfél által megálmodott, stílusában, méreteiben passzoló egyedi kárpitos bútort az adott helyre, enteriőrbe. A bútor tervezését is vállaljuk természetesen, de lakberendező, belsőépítész rajzai, látványterv, ügyfél skicc, fotó alapján is vállaljuk a termék legyártását.

 

Egyedi méretekre készített teljesen új sarokágy, a tér definiálta stílusban.

 

A weboldalunkon található A'la HOME márkajelzéssel ellátott termékeket is tudjuk egyedi igény szerinti méretekben és színkombinációkban gyártani, több száz szövetminta áll rendelkezésünkre, amivel minden igényt ki tudunk elégíteni. Ezekkel a szövetekkel egyedi formákkal, stílussal és méretekkel nem találkozik majd minden áruházban. Ha szeretné minél egyedibben és nem hétköznapi módon berendezni a hálószobáját és nappaliját válasszon minket bizalommal!

Egyedi kárpitozás, egyedi kárpitos munka megrendelése

Amennyiben egyedi kárpitozásra, kárpitos bútor késztésre, átalakítására, kárpitos bútor javításra lenne szüksége, kérem forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk vállalja egyedi elképzelések alapján kárpitos bútorok komplett elkészítését, illetve egyedi belsőépítészeti munkák kivitelezését.

Megrendelés menete: ajánlat kérés után felvesszük az ügyéllel a kapcsolatot telefon vagy emailben; szükség szerint személyes megbeszélésen és egy helyszíni szemlén átbeszéljük az igényeket. Tanácsokkal segítünk a megfelelő bútor, stílus, szerkezet, valamint a megfelelő bútorszövet választásban. Végül a megbeszéltek alapján készítünk egy árajánlatot!

Ajánlatkérés »

A feltöltés dátuma: 2019-01-30