A Milánó kárpitos termékcsalád

A Milánó kárpitos termékcsalád

Az A'la HOME Milánó kárpitosbútor termékcsalád egy modern, letisztult formavilágú, széleskörűen alkalmazható, komplett bútorcsalád, amely sarokgarnitúrát, kanapét, fotelt és ülőkét foglal magába.

Milánó kárpitos bútor család

A Milánó kárpitosbútorok formaviláguknak köszönhetően a legtöbb enteriőrbe könnyedén illeszkednek, az erős vázszerkezet, felépítés és a szövethasználat pedig a nagyobb igénybevételek esetén is garantálja a hosszú élettartamot. A Milánó család másik erőssége, hogy az egyes bútorelemek szövetstruktúrája és színe a vevő igényeire szabható.

Milánó sarokgarniturák

A Milánó sarokgarnitúra akár 3 különböző színű szövetből is összeállítható: külön az ülőfelületre, külön a karfa+ágyneműtartó részre és külön a párnákra. így igazán személyre szabható a termék színösszeállítása. A Milánó garnitúrához több mint 70 szövetből lehet kárpitozást választani 4 különböző árkategóriában.

A fekvőfelület bonellrugós, felsőpárnázás, jó minőségű habszivacs és vattára tűzött bútorszövet!  A támla párnák nem fixek, levehetőek, ezáltal tovább növelhető a fekvőfelület! A bútorláb fekete álló henger alakú és 5 cm magasságú, aminek köszönhetően a bútor alja tud szellőzni és porszívóval is könnyen takarítható

A sarokgarnitúrák legkedveltebb típusa az L alakú sarokgarnitúra, amely tökéletesen illeszkedik a legtöbb nappali megfelelő sarkába. A sarokgarnitúra igény szerint rendelhető jobbos vagy balos kivitelben, de az adott mérethez igazítva U alakban is legyártjuk a vevő igényére szabva.

Milánó L sarokgarnitúra - balosMilánó L sarokgarnitúra - jobbos
Balos kivitelú L sarokgarnitúraJobbos kivitelú L sarokgarnitúra

Milánó sarokgarnitura ágyneműtartóval

A sarokgarnitúra ágyneműtartós verziója könnyedén átalakítható egy 2 személyes fekvőhellyé az ülés kihúzásával és a támla lebillentésével, amely így 2 személy kényelmes pihenését tudja biztosítani. A sarokgarnitúra ezen állapotában akár állandó fekvőhelyként, mindennapi alvásra is alkalmas. Az ülés alatt egy mozdulattal elérhető nagy ágyneműtartó 2 személy komplett ágynemű mennyiségét is könnyedén tárolni tudja. Az ágyneműtartó elérését, az ágy könnyed nyitását egy rugós nyitóvas segíti.

Milánó sarokgarnitúra ágyneműtartóval           Milánó sarokgarnitúra fekvőhellyé alakítva

További érdekesség, hogy a Milánó sarokgarnitúra egyedi formájú és színű karfával is kérhető, amennyiben a vevő játékossabb kialakítású űlőbútort szereetne a nappalijába.

Milánó sarokgarnitúra egyedi karfával és színben

Milánó kanapé kérhető kettő és háromüléses kivitelben

A Milánó kanapék kettő és háromüléses verzióban készülnek, a három üléses kanapémegoldás helyszükséglete 250 x 100 cm  A Milánó kanapék egyszerűbb felépítésű tagja a fix, ágyazhazható funkciót nem tartalmazó tagja, de természetesen a kanapé ágyazható funkcióval is elétrhető. Az ágyazható Milánó könnyedén átalakítható egy 2 személyes fekvőhellyé az ülés kihúzásával és a támla lebillentésével. A kanapé erős vázszerkezete és bonellrugós fekvőfelülete mindennapos alvásra, nagy igénybevételnek is tökéletesen megfelel.

Egyedi szövetválasztás mellett egyedi méret gyártását is vállaljuk. Amennyiben önnek egyedi elképzelése van méret illetve szín tekintetében forduljon hozzánk bizalommal!

Milánó kanapé fix ülőfelülettel         Milánó kanapé ágyazható kivitelben

Milánó fotel és ülőke

A Milánó termékcsalád lényeges elemei az ülőbútorok, ezen belül is a stílusban tökéletesen harmonizáló fotelek. A Milánó fotelek méretükből, párnázottságukból, ergonomiai kialakításukból adódóan tökéletes pihenőhelyet biztosítanak tévézéshez, vagy délutáni szundikáláshoz. A fotel egyedi, többszínű kárpitzhatósága pedig különleges megjelenést biztosít a nappali ezen kitüntetett tagjának.

Milánó fotel kényelmes ülőfelülettel és nagy hátpárnával

Milánó ülőke akár tároló funkcióvalA kollekció legkisebb tagja a Milánó ülőke, amely 80 x 80 cm-es befoglaló méretével és 46 cm-es magasságával mind önállóan, mind a fotelekhez, vagy kanapéhoz, sarokgarniturához kiegészítésképpen jól használható. Az ülőke akár többfunkciósan is elkészíthető és rendelhető. A Milánó ülőkét tároló dobozos kivitelben is el tudja az A'la HOME készíteni, ebben az esetben teleszkópos nyitóvas kerül bele, így könnyedén felnyitható az ülőke felső párnázott része és így praktikus tároló helykéni is funkcionálhat.

Az ülőke esetében is több tucat szövet és szín áll rendelkezésre, de akár egyedi mérteben is kérhető.

A cikkben szereplő termékek az alábbi linkekre kattintva érhetőek el:

 Milánó sarokgarnitúrák » Milánó fotelek »
 Milánó kanapék » Milánó ülőkék »

Amennyiben egyedi megoldásra, kárpitos bútor késztésre, átalakítására lenne szüksége,
kérem forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatkérés »

A feltöltés dátuma: 2020-01-06