Fizetési módok, feltételek

Fizetési módok, feltételek

A megrendelt termék(ek) ellenértékének és az esetleges szállítási költségek kiegyenlítésére négy lehetőség kínálkozik az A'laHOME webáruházban:

♦ előrefizetéssel személyesen készpénzben a helyszínen, a FIDO Bútor Kft. üzletében
♦ előreutalás banki átutalással
♦ előrefizetéssel bankkártya segítségével
♦ utánvétes fizetés házhozszállításkor

A webáruház vásárlóinak lehetősége van üzletünkben, 9121 Győrszemere Fő út 17. cím alatt nyitvatartási időben a megrendelt termék árát és az esetleges szállítási költséget személyesen megfizetni készpénzzel, vagy bankkártyával.

Vevőink a megrendelt termékek árát és az esetleges szállítási költségek ellenértékét banki átutalással, előreutalással is kifizethetik webáruházunk számára. A fizetendő összeget a megrendelést követően kérjük bankszámlaszámunkra: 10400401-50526878-70851008 átutalni. Az összeg beérkezését követően a futárszolgálat, vagy saját teherautós kiszállítás keretében a FIDO Bútor Kft. szállítja ki a termékeket vevőinknek, illetve a megrendelt termék személyesen is átvehető győrszemerei üzletünkben.
Az átutaláshoz szükséges adatokat(megrendelés száma, számlaszám, megrendelt termék adatok) a megrendelés webáruházban történő lezárását követően automatikusan elküldött email visszaigazolás részletesen tartalmazza.

Bankkártyás fizetés esetén vevőink a megrendelt termékek árát bankkártyás fizetéssel, előrefizetéssel is kifizethetik webáruházunk számára. Az A'laHOME webáruházban a K&H Bank Zrt. fizetési rendszer működik, ahol ezt a fizetési módot választva a vevő automatikusan átkerül a K&H Bank Zrt. fizetési oldalára. A fizetési oldalon a kártyaadatok megadásával elindul a tranzakció. A fizetés eredményéről a rendszer tájékoztatja a vásárlót, a kártyatulajdonost, majd a vásárló visszairányításra kerül a webáruház oldalára. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, V-Pay, MasterCard, Maestro és JCB típusú kártyákat fogadja el.
A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.
A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

Utánvéttel történő fizetés esetén a megrendelést követően a házhoz szállításkor a futárnak, vagy a cégünk kiszállítást végző munkatársának a termékcsomag átvételét követően helyben kell készpénzben kiegyenlíteni a termék árát és az esetleges szállítási költséget. Utánvétes szállításra bruttó 30,000 Ft vásárlási értékig van lehetőség az A'laHOME webáruházban.

Ügyfélszolgálatunk munkatársai a info@alahome.hu címen, illetve munkaidőben a (+36) 20 532 3840 -as telefonszámon készséggel állnak vásárlóink segítségére a fizetési lehetőségek részleteivel kapcsolatban.