Nubuck leather, bőrápoló készlet

Nubuck leather, bőrápoló készlet

Cikkszám: TI001

A Nubuck Cleaner eltávolítja a legtöbb foltot és szennyeződést a nubuk bőrből.

12 499 Ft

A Nubuck leather care csomag tartalma:

1.) 1 db Nubuck Cleaner 150 ml

2.) 1 db Nubuck Cleaning Cloth

3.) 1 db Nubuck Degreaser 200 ml

4.) 1 db Nubuk Protector 200 ml

1.) A Nubuck Cleaner eltávolítja a legtöbb foltot és szennyeződést a nubuk bőrből. Használatához öntsünk egy keveset a készletben található szivacsra és addig nyomkodjuk amíg hab nem képződik. A habos szivaccsal kezdjük tisztítani a szennyezett részt, kívülről a folt közepe felé irányuló mozdulatokkal. Ha a szivacsunk koszolódik mossuk ki vízzel és ha szükséges ismételjük meg a fentieket. Szárítsuk meg a nedves nubuk bőrt hajszárítóval. A tisztítás helyén a nubuk bőr szálai laposak, letapadtak maradhatnak, ami felfrissíthető a nubuk tisztító kendő segítségével.

2.)A Nubuck Cleaning Cloth egy nubuk életre keltő kendő, mely hatékonyan és környezetkímélő módon frissíti fel a nubuk hatást. Használathoz hajtsuk rá a kendőt a szivacsra és dörzsöljük fel a nubuk bőr felszínét addig, amíg a letapadt rostokat fel nem keféltük vele és nem nyerjük vissza az eredeti nubuk karaktert.

3.)A Nubuck Degreaser olajos foltok eltávolításához használjuk ami általában az emberi bőrről vagy hajról származik. Akkor használjuk a nubuk zsírtalanító habot, ha a nubuk tisztító vagy a nubuk életre keltő kendő nem távolította el a zsíros szennyeződést. Használata előtt takarjuk le a tisztítani nem kívánt felületeket a folt körül, majd alaposan rázzuk fel a sprayt. Kb 30 cm távolságból permetezzük a habot a folt közepétől a széle felé. A habból húsz perc elteltével száraz por lesz és kiszívja a bőrből a benne levő zsíros szennyeződést. Távolítsuk el a port egy kefével vagy porszívóval, majd végezzük el a tisztítást a nubuk tisztító folyadékkal és a nubuk életre keltő kendővel.

4.) A Nubuk Protector kiváló védelmet nyújt olaj és vizes szennyeződések nubuk bőrbe való beszívódása ellen. Permetezzük a már megtisztított bőrre, különös gondot fordítva a szennyezésnek jobban kitett részeket, mint a kanapé ülése és karfája, majd hagyjuk 2 órát száradni. A maximális hatás elérése érdekében tisztítás után mindig alkalmazzuk a nubuk védő sprayt.

https://www.youtube.com/watch?v=2ykskF8_sLQ&feature=emb_title

Bútorápolás

Kiszerelés:Bőr tisztító és ápoló készlet
Tisztítószer típusa:Nubuk bőrhöz
Használható:Bőrökhöz

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatárig

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását 30.000 Ft értékhatár alatt az A'la HOME megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A kiszállítás költségét bruttó 30.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben a csomag átadása meghiusult, és a kiszállításáról értesítést kapott, akkor a helyi postán veheti a termékcsomagot fel.

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatár felett

30.000 Ft vásárlási értékhatár felett a megvásárolt bútor(ok) kiszállítását a FIDO Kft. saját teherautós kiszállítás keretében végzi, a házhoszállítás ebben az esetben is csak belföldi szállítási cím esetében lehetséges. A saját kiszállítás keretében a szállítás magában foglalja a lakásba történő beszállítást és az esetleges összeszerelési teendőket is.

A kiszállítás költsége a vásárlási értékhatároktól függően az alábbi:

  • Bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!
  • Bruttó 30.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót, a garanciális feltételeket és szerződési feltételeink nyomtatott verzióját, amely tartalmazza az ügylettel kapcsolatos adatokat, információkat.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. Tv.) 305§-a és Az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról szóló 151/2003 sz.(IX.22.) Kormányrendelet 4§-a alapján a következők:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.