Zoé kanapé
  • % Akció!

Zoé kanapé

Cikkszám: Ka002

A kanapé megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 251 299 Ft
Akciós ár: 237 299 Ft

A Zoé kanapé egy igényes, dekoratív kinézettel rendelkező ülőalkalmatosság, ami a masszív vázszerkezetének köszönhetően remekül bírja a terhelést.

A felsőpárnázást három réteg alkotja: filc, habszivacs, illetve egy puha vattaréteg. A kanapé Bonell rugós kivitelben készül, ami garantáltja, hogy az ülés és a fekvés is egyaránt kényelmes legyen a felhasználók számára.

A Zoé kanapé nagy teherbírású szerkezettel rendelkezik, ami a speciális kialakításnak és a minőségi alapanyagoknak köszönhető. A nagyfokú masszivitás garantálja, hogy a bútor használata sokáig problémamentes legyen, és sok év távlatában is újszerűnek hasson. Az ágylábak kerekítettek, tojás formát öltenek, és tömör fa kivitelben készülnek, ez által megfelelően alátámasztva a szerkezetet.

A kanapé csukott állapotban 100 x 200 cm méretű helyet foglal a szobában, mely egyben a bútor befoglaló méretet is jelenti. Az ülőalkalmatosság néhány egyszerű mozdulattal átalakítható egy komfortos ággyá, ami 2 személy alvására alkalmas. Az átalakítása az ágy kihúzásával, illetve a támlák lehajtásával történik. Nyitott állapotban a kanapé 160 x 200 cm fekvőfelülettel rendelkezik, de annak mérete a támla párnák levételével tovább növelhető. Ágyként használva nem csak az alkalomadta, hanem a mindennapi alvást is lehetővé teszi.

A Zoé kanapé egy méretes ágyneműtartóval rendelkezik, amiben kényelmesen elhelyezhető 2 személy alvásához szükséges ágyneműgarnitúra, azaz 1-1 nagypárna, 1-1 kispárna és 1-1 takaró.

A kanapé kárpitozása széleskörűen megvalósulhat, több, mint 70 különböző árnyalatú szövetanyagból lehet összeállítani a tökéletes színkombinációt. A párnákhoz, illetve a fekvőfelülethez is külön-külön lehet kiválasztani az igényeknek megfelelő szövetanyagokat.

Egyedi kéréseivel, további kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 es telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Ágyneműtaró:Van
Típusa:3 személyes kanapé

Funkciók

Ágyazhatósága:Ágyazható

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:100×200 cm
Befoglaló szélesség:160 cm
Választott befoglaló szélesség: cm

Szállítás

Méretek és további paraméterek

Ülésszélesség:200 cm
Ülésmagasság:45 cm
Ülésmélység:60 cm
Befoglaló mélység:100 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.