Ülőke kifutó szövetes, v barna
  • % Akció!

Ülőke kifutó szövetes, v barna

Cikkszám: ul002

Készletkisöprési akciónkban most kifutó termékként ajánljuk a Jaguár világos barna pluss anyagból készült ülőkét!  

Szállítási idő: 1-2 hét.

Raktáron

Eredeti ár: 36 399 Ft
Akciós ár: 22 999 Ft

A Jaguár világos barna ülőke remek választás, ha egy egyszerű kialakítású, mégis különleges formatervezéssel rendelkező puffot keres a nappali vagy hálószoba bútorok kiegészítőjeként.

Az egyszínű, letisztult árnyalatnak köszönhetően könnyen összeegyeztethető a már meglévő ülőgarnitúrákkal, fotelekkel, kanapékkal. A klasszikus, a modern és a manapság nagyon trendinek számító vintage stílusú helyiségekben is jól mutat. A felül lekerekített, alul befelé keskenyedő formája különleges megjelenést kölcsönöz neki.

Az ülőke anyaga kiváló minőségű pluss, ami garantálja, hogy az ülés kényelmes legyen a felhasználók számára. A termék mindössze 50x45 cm, így egy kis alapterületű lakásba is könnyen elhelyezhető, hiszen nem foglal sok helyet. Az ülésfelület 50 cm, ami 1 személy komfortos elhelyezkedésére kínál lehetőséget.

A puffot néhány egyszerű mozdulattal fel lehet emelni, át lehet helyezni egyik helyről a másikra. Jó szolgálatot tesz a családi-baráti összejövetelek alkalmával, amikor plusz ülőalkalmatosságra van szükség ahhoz, hogy a vendégek kényelembe helyezzék magukat.

A Jaguár világos barna ülőke egy masszív kis puff, amit bátran lehet használni, akár napi szinten is. Remekül ellenáll a mindennapi igénybevétel során keletkező erőhatásoknak, a terhelés alatt nem deformálódik el, és más módon sem veszíti el az eredeti kinézetét. Rendeltetésszerű használat esetén hosszú évekig örömteli használatot biztosít a felhasználóknak.

A Jaguár világos barna ülőke az A'la HOME kárpitosbútor egyik kifutó terméke, az eredeti árból 90%-os kedvezményt adunk a vásárlóknak. Már csak néhány utolsó darab maradt az áruházunkban, melyeket a készlet erejéig lehet megvásárolni.

Amennyiben igényt tart a termékre, akkor minél előbb adja le a rendelését, nehogy lemaradjon róla! 

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:50x45 cm
Ülésszélesség:50 cm
Ülésmagasság:45 cm
Ülésmélység:40 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.