Összecsukható heverő a padlóra 80

Összecsukható heverő a padlóra 80

Üljön le a padlóra. Csak úgy. Hogy megváltozassa a pozícióját, kinyújtsa a lábát, hogy lazítson. De az alatt nem azt értjük, hogy szó szerint a padlóra üljön. Egy állítható heverőt kínálunk Önnek, amely kifejezetten a padlóra van tervezve. Divatos és praktikus kialakítású. Az összecsukható heverő négy pozícionálási szinttel rendelkezik. Szundítson egyet rajta, nézze meg a kedvenc filmjét, olvasson vagy játsszon játékokat mobilján vagy táblagépén. Amikor már nincs szüksége a padló heverőre, hajtsa le és állítsa a helyére, vagy tegye egyenes helyzetbe, és csúsztassa az ágy vagy a kanapé alá. Mindig ott találja majd, amikor szüksége van egy extra ülőhelyre, vagy ha a gyerekekkel játszik, hogy ne kelljen közvetlenül a földön ülnie. Kifejezetten ajánljuk ezt a heverőt, ha kisgyermekei vannak. Már nem kell attól tartania, hogy a gyerek leesik a magas étkezőszékekről, kanapékról vagy fotelekről. Így nyugodtan játszhat, rajzolhat vagy olvashat. Nem csak a padlón, ha

Szállítási idő: 1-5 hét.

45 500 Ft

Kárpitozás anyaga: Velvet szövet Szín: zöld A szövet kopásállósága a Martindale teszt szerint: 80.000 ciklus Szerkezet anyaga: fém keret Méretek (SzxMéxMa): 120x59x16 cm Ülés mélysége: 50 cm Összecsukható/lehajtható heverő padlóra Pozicionálható 4 pozícióba állítható Teherbírás: 90 kg Ideális tévénézéshez, olvasáshoz, mobilos játékok játszásánál Rövid szundikhoz Biztonságos kisgyermekek számára Könnyű Ideális a nyaralásra is Összeszerelve szállítva

Súly: 8.00 kg
Szín: Zöld
Csomagolás (magasság x szélesség x mélység): 17x122x57 cm
Csomagolás súly: 8 kg

Kialakítása

Huzat kialakítás:Szövet
Színe:zöld

Funkciók

Méretek és további paraméterek

Befoglaló szélesség:120 cm
Választott befoglaló szélesség: cm
Szélesség:120 cm
Súly:8 kg
Csomagolása:Lapra szerelt

Anyaga

Szállítás

Csomagméret :17x122x57 cm

Méretek és további paraméterek

Ülésszélesség:5 cm
Magasság:16 cm
Mélysége:59 cm
Ülésmagasság:16 cm
Ülésmélység:50 cm
Befoglaló mélység:59 cm
Teherbírás:90 kg

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.