Orient oldalfalas franciaágy
  • % Akció!

Orient oldalfalas franciaágy

Cikkszám: HE008

A Orient franciaágy több mint 70 szövetből lehet kárpitot választani 4 különböző árkategóriában.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 261 800 Ft
Akciós ár: 247 799 Ft

Az Orient oldalfalas franciaágy ideális választás, amennyiben egy kényelmes, strapabíró fekvőalkalmatosságra vágyik, amin élvezet az alvás.

A kialakítását tekintve megegyezik az oldalfallal rendelkező heverőkkel, de a széles fekvőfelületének köszönhetően ez az ágy két személy pihenésére, alvására is lehetőséget biztosít.

Az Orient oldalfalas franciaágy fekvőfelülete 3 rétegből - filcből, habszivacsból és egy puha vattarétegből - áll, ami összességében véve egy komfortos felsőpárnázást eredményez. A Bonell rugós ágymatrac szintén azt a célt szolgálja, hogy az ágy használata a felhasználók maximális megelégedésére szolgáljon. A matrac optimális mértékben támasztja alá a testet a fekvőfelület teljes egészében.

A franciaágyhoz egy méretes ágyneműtartó tartozik, ami kívülről kárpitozott, fehér színelt bútorlapból készül, belül pedig osztott kialakítással rendelkezik. Befogadóképességét tekintve 2 személy alvásához szükséges ágynemű mennyiséget is kényelmesen el lehet helyezni benne. Az ágyneműtartó nyitása-csukása az egyedi igényeknek megfelelően rugós vagy pedig gázteleszkópos nyitóvassal történik.

Az Orient oldalfalas franciaágy 140x200, 160x200 vagy 180x200 cm-es nagyságú fekvőfelülettel készül. Ami a kinézetét illeti, az A'la HOME kárpitosbútor szakértői csapata arra törekszik, hogy személyre szabott megjelenéssel gyártsa le a fekvőalkalmatosságokat. Ennek megfelelően az ágy egyes elemeihez - a fekvőfelülethez, valamint a fejvéghez és az ágyneműtartóhoz - egyedileg lehet szövetet választani. A vásárlók több, mint 70 különböző szövetanyagból válogathatnak, melyek 4 árkategóriára oszlanak. Többek között a beige, a grafit szürke, a mustár sárga, valamint a tégla piros árnyalat is megtalálható a kínálatban.

Az oldalfalas ágy fekvése egyénileg határozható meg: jobbos és balos kivitelben is kérhető. 

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

 

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Ágyneműtaró:Van

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160×200 cm
Választható fekvőfelület szélesség:160 cm cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:215 cm
Választott befoglaló szélesség:165 cm cm
Fekvő magasság:42 cm
Fejvég magasság:70 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.