Orient oldalfalas heverő 90x200 cm
 • % Akció!

Orient oldalfalas heverő 90x200 cm

Cikkszám: HE005

Az Orient heverő több mint 70 szövetből lehet kárpitot választani 4 különböző árkategóriában.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 156 000 Ft
Akciós ár: 144 000 Ft

Az Orient oldalfalas heverő mindenki igényét kiszolgálja, aki egy egyszemélyes, kényelmes és strapabíró ágyat szeretne vásárolni.

A magasfokú kényelemről a speciális kialakítású fekvőfelület gondoskodik, mely 3 különböző rétegből tevődik össze. A felsőpárnázásban jó minőségű filc, habszivacs és vattaréteg található. A heverő Bonell rugós matraccal készül, aminek köszönhetően kellemes fekvést tesz lehetővé a mindennapok során. A matrac a fekvőfelület teljes szélességében, illetve teljes hosszában megfelelő alátámasztást biztosít a testnek. Az alvás, pihenés így minden alkalommal komfortosa rajta. Az ágybetét fekvőmagassága 43 cm.

Az Orient oldalfalas heverő masszív vázszerkezettel készül, ami nélkülözhetetlen ahhoz, hogy az ágy kellőképpen ellenálljon a használat során keletkező erőhatásoknak. Az Orient oldalfalas heverő a nagyobb igénybevétel alatt is remekül helytáll.

Az ágybetét alatt egy fehér színelt bútorlapból készült ágyneműtartó is található, melyben kényelmesen elfér 1 személy alvásához szükséges ágynemű mennyiség. A használata nagyon egyszerű, csak néhány mozdulat szükséges ahhoz, hogy a rugós nyitóvas felemelkedjen. A heverő igény esetén gázteleszkópos nyitóvassal is megrendelhető.

Az Orient oldalfalas heverő kinézete az egyedi igényekhez igazodik. A fekvőfelülethez, valamint a fejvéghez és az ágyneműtartóhoz gazdag kínálatból lehet kiválasztani a megfelelő szövetet. Összesen 4 árkategória áll rendelkezésre, melyek közül az egyik az akciós szövetanyagokat tartalmazza.

A fejvég duplasoros díszvarrással steppelt, ami függőleges irányú mintát rajzol rá. Ez rendkívül különleges, egyedi megjelenést kölcsönöz neki.

Az Orient oldalfalas heverő mérete 90 x 200 cm, ami egy személy kényelmes alvását teszi lehetővé.

Az ágy jobbos, illetve balos fekvéssel is kérhető.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

 

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Ágyazhatósága:Ágyazható

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:90x200 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:1 személyes
Befoglaló szélesség:200 cm
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:215 cm
Fekvőfelület szélesség:95 cm
Fekvő magasság:43 cm
Fejvég magasság:65 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatárig

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását 30.000 Ft értékhatár alatt az A'la HOME megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A kiszállítás költségét bruttó 30.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben a csomag átadása meghiusult, és a kiszállításáról értesítést kapott, akkor a helyi postán veheti a termékcsomagot fel.

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatár felett

30.000 Ft vásárlási értékhatár felett a megvásárolt bútor(ok) kiszállítását a FIDO Kft. saját teherautós kiszállítás keretében végzi, a házhoszállítás ebben az esetben is csak belföldi szállítási cím esetében lehetséges. A saját kiszállítás keretében a szállítás magában foglalja a lakásba történő beszállítást és az esetleges összeszerelési teendőket is.

A kiszállítás költsége a vásárlási értékhatároktól függően az alábbi:

 • Bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!
 • Bruttó 30.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
 • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
 • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót, a garanciális feltételeket és szerződési feltételeink nyomtatott verzióját, amely tartalmazza az ügylettel kapcsolatos adatokat, információkat.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. Tv.) 305§-a és Az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról szóló 151/2003 sz.(IX.22.) Kormányrendelet 4§-a alapján a következők:

 • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
 • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
 • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

 • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
 • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
 • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.