Mondi pillangó ágybetétes franciaágy
  • % Akció!

Mondi pillangó ágybetétes franciaágy

Cikkszám: FA050

Az ágy megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 275 099 Ft
Akciós ár: 264 599 Ft

A Mondi pillangó ágybetétes franciaágy mindenkinek ideális választás, aki egy minőségi, ugyanakkor dekoratív kinézettel rendelkező ágyra szeretne beruházni.

A kényelem garantált, a fekvőfelület ugyanis 3 különböző anyagból készül. A felsőpárnázás kiváló minőségű, habszivacsból áll, amit remekül kiegészít a speciális kialakítású vattaréteg. Ez persze még kevés lenne ahhoz, hogy a felhasználók örömüket leljék az ágy használatában. A fekvést a Bonell rugós matrac teszi igazán komfortossá, aminek különlegessége, hogy a fekvőfelület minden egyes pontján megfelelő alátámasztást biztosít a testnek. A Mondi pillangó ágybetétes franciaágy két különálló ágybetéttel készül, tehát nem hagyományos értelemben vett franciaágyról van szó, ahol egy egybefüggő ágybetét áll rendelkezésre. Az ágybetét fekvőmagassága 48 cm.

Az ágyneműtartó közvetlenül az ágybetét alatt érhető el. Tágas kialakításának köszönhetően 2 személy alvásához szükséges ágyneműgarnitúra elhelyezésére biztosít lehetőséget. A tárolórész használata egy rugós nyitóvassal valósul meg, de igény esetén az ágy kérhető teleszkópos nyitóvassal is. Az erre vonatkozó igényt a termék megrendelése előtt jelezni kell.

A Mondi pillangó ágybetétes franciaágy erős, strapabíró vázszerkezettel rendelkezik, így a nagyobb igénybevételt is kiválóan bírja.

Az A'la HOME kárpitosbútor szakértői csapata igyekszik eleget tenni az egyéni kéréseknek, és azok figyelembevételével készíti el a tökéletes fekvőalkalmatosságokat. Az ágy háromféle méretben, 140x200, 160x200 vagy 180x200 cm-es fekvőfelülettel rendelhető meg. A fekvőfelület, az ágyvég és az ágyneműtartó szövetanyagát 70 különböző árnyalatú textilből lehet kiválasztani. Az egyedi színkombinációknak köszönhetően a végeredmény minden esetben egy egyedi, saját ízlésre szabott fekvőhely.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Franciaágy típusa:Franciaágy ágybetéttel
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Nyitási mód választás:Rugós nyitóvas
Teleszkópos nyitóvas

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:180x200 cm
Fekvőfelület szélesség:180 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Választható fekvőfelület szélesség:180 cm
Befoglaló szélesség:180 cm
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:205 cm
Választott befoglaló szélesség: cm
Fekvőfelület szélesség:180 cm
Fekvő magasság:48 cm
Fejvég magasság:95 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.