Mondi ágybetétes franciaágy
  • % Akció!

Mondi ágybetétes franciaágy

Cikkszám: FA017

Az ágy megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 206 499 Ft
Akciós ár: 196 700 Ft

A Mondi ágybetétes franciaágy dekoratív kinézetével és kényelmével hívja fel magára a figyelmet – amit ígér, azt pedig be is tartja.

A fekvőfelülete 3 különálló rétegből áll össze, melyek végeredményben kimagasló kényelmet biztosítanak azoknak, akik bizalmat szavaznak neki, és ezt az ágyat választják fekvőhelyüknek. A teljes fekvőmagasság 48 cm. A felsőpárnázás prémium minőségű habszivacsból és egy speciális kialakítású vattarétegből áll össze, mely anyagok rendkívül kellemessé, kényelmessé teszik a fekvést. A Mondi ágybetétes franciaágy a Bonell rugós matraccal válik tökéletessé, ennek köszönhetően ugyanis a fekvőfelület teljes egészében alátámasztást ad a testnek.

Az ágybetét alatt egy ágyneműtartó is rendelkezésre áll, amit néhány egyszerű mozdulattal el lehet érni. A méretéből kifolyólag 2 személy alvásához szükséges ágynemű - azaz egyenként 1-1 nagypárna, 1-1 kispárna, illetve 1-1 takaró - is problémamentesen elhelyezhető benne. Az ágyneműtartó nyitása-zárása egy rugós nyitóvassal történik, de ha arra van igény, az ágy kérhető teleszkópos kivitelben is.

A fejvég függőleges díszvarással steppelt, ami még különlegesebbé, dekoratívabbá teszi a Mondi ágybetétes franciaágy megjelenését.

A külső stílusjegyeinek kialakításakor az A'la HOME kárpitosbútor szakértői csapata az egyéni kéréseket helyezi előtérbe. Az ágy 140x200, 160x200, 180x200 cm fekvőfelülettel is megrendelhető, és az egyes elemeihez - fekvőfelülethez, fejvéghez, ágyneműtartóhoz - a szövetanyagokat egyedileg lehet kiválasztani. Többféle kategóriából lehet válogatni attól függően, hogy ki milyen színű, mintájú fekvőalkalmatosságra tart igényt. Többek között a tégla szín, az aqua kék, a bambusz zöld és a lazac rózsaszín is elérhető a kínálatban.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Franciaágy típusa:Franciaágy ágybetéttel
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Nyitási mód választás:Rugós nyitóvas
Teleszkópos nyitóvas

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160x200 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Választható fekvőfelület szélesség:160, cm
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:205 cm
Választott befoglaló szélesség:160 cm
Fekvő magasság:48 cm
Fejvég magasság:100 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.