Magnat franciaágy
 • % Akció!

Magnat franciaágy

Cikkszám: FA047

A Magnat franciaágy több mint 70 szövetből lehet kárpitot választani 4 különböző árkategóriában.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 217 500 Ft
Akciós ár: 191 999 Ft

A Magnat franciaágy azok számára készül, akiknek olyan fekvőalkalmatosságra van szükségük, ami oldalfallal és egy kétszemélyes, kényelmes fekvőfelülettel rendelkezik.

Az ágy különlegessége abban rejlik, hogy kinézetben nagyon hasonlít a hagyományos kivitelben készülő oldalfalas heverőkre, de azokkal ellentétben ez a fekvőalkalmatosság két személy alvására is lehetőséget biztosít.

A kényelemről a három rétegű felsőpárnázás gondoskodik, amiben a filc, a habszivacs és egy puha vattaréteg is megtalálható. A fekvőfelület Bonell rugós kivitelben készül, ami garantálja, hogy a test az ágy minden pontján megfelelő alátámasztást kapjon. Ennek köszönhetően a fekvés, alvás minden alkalommal maximális komfortban telik.

A Magnat franciaágynak egy középen osztott kialakítású ágyneműtartója is van, ami elég tágas belső résszel rendelkezik ahhoz, hogy beleférjen a 2 személy alvásához szükséges ágynemű mennyiség, azaz 1-1 nagypárna, 1-1 kispárna, valamint 1-1 takaró. A tárolórész fehér színelt bútorlapból készül, ami nagyon masszívvá, strapabíróvá teszi a szerkezetet. A kezelése, nyitása-zárása egy rugós nyitóvassal történik, de a teleszkópos változat megrendelésére is van lehetőség.

A Magnat franciaágy háromféle méretben, 140x200, 160x200 vagy 180x200 cm méretű fekvőfelülettel kérhető. Megjelenése teljes mértékben személyre szabható, a fekvőfelülethez, valamint a fejvéghez és az ágyneműtartóhoz egyedileg lehet kiválasztani a szövetanyagokat. Több mint 70 különböző árnyalatú textil áll rendelkezésre, melyek között vannak olyanok is, amik akciós árkategóriában vannak.

A fejvég magassága 70 cm, a rajta található minta egy duplasoros díszvarrású steppelés, ami függőleges mintát formál.

Az oldalfalas franciágy jobbos, illetve balos fekvéssel is kérhető.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

 

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Ágyneműtaró:Van

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160×200 cm
Választható fekvőfelület szélesség:160 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:230 cm
Választott befoglaló szélesség:165 cm
Fekvő magasság:42 cm
Fejvég magasság:70 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatárig

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását 30.000 Ft értékhatár alatt az A'la HOME megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A kiszállítás költségét bruttó 30.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben a csomag átadása meghiusult, és a kiszállításáról értesítést kapott, akkor a helyi postán veheti a termékcsomagot fel.

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatár felett

30.000 Ft vásárlási értékhatár felett a megvásárolt bútor(ok) kiszállítását a FIDO Kft. saját teherautós kiszállítás keretében végzi, a házhoszállítás ebben az esetben is csak belföldi szállítási cím esetében lehetséges. A saját kiszállítás keretében a szállítás magában foglalja a lakásba történő beszállítást és az esetleges összeszerelési teendőket is.

A kiszállítás költsége a vásárlási értékhatároktól függően az alábbi:

 • Bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!
 • Bruttó 30.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
 • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
 • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót, a garanciális feltételeket és szerződési feltételeink nyomtatott verzióját, amely tartalmazza az ügylettel kapcsolatos adatokat, információkat.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. Tv.) 305§-a és Az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról szóló 151/2003 sz.(IX.22.) Kormányrendelet 4§-a alapján a következők:

 • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
 • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
 • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

 • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
 • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
 • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.