Lara kanapé
  • % Akció!

Lara kanapé

Cikkszám: Ka001

A kanapé megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 261 800 Ft
Akciós ár: 244 999 Ft

A Lara kanapé egyedi, letisztult formavilággal rendelkező ülőalkalmatosság, ami a vásárlók egyéni igényei figyelembevételével készül.

A felsőpárnázásban filc, habszivacs és egy vattaréteg is van, mely anyagok nagyon kényelmes fekvőfelületet biztosítanak a felhasználóknak. A Bonell rugós kialakításnak köszönhetően az ágy megfelelően alátámasztja a testet a felület teljes kiterjedésében.

A Lara kanapé erős vázszerkezettel rendelkezik, ami garantálja, hogy az ülőalkalmatosság ellenáll a mindennapi használat során keletkező erőhatásoknak, és sokáig megőrzi az eredeti kinézetét, szépségét. A masszív kialakításának köszönhetően a nagyobb igénybevétellel szemben is kimagasló ellenállást tanúsít. Az ágylábak tojás alakúak, tömör fa kivitelüknek köszönhetően helytállnak a terhelés alatt.

A Lara kanapé helyszükséglete csukott állapotban 100 x 200 cm, ami megegyezik a befoglaló méretével. Az ülés kihúzásával, illetve a támla lebillentésével pillanatok alatt átalakítható egy kétszemélyes fekvőhellyé, ami akár a mindennapi, pihentető alvásra is alkalmas. Nyitott állapotban a kanapé 160 x 200 cm. A támlák nem fixek, levételükkel tovább nagyítható a fekvőfelület.

Az ülés alatt egy ágyneműtartó is rendelkezésre áll, ami tágas méretéből kifolyólag lehetőséget biztosít 2 személy alvásához szükséges komplett ágyneműgarnitúra tárolására.

A Lara kanapé külső megjelenését a vásárlók egyedileg tudják kialakítani. Az egyes ágy elemekhez – ez esetben a párnákhoz és a fekvőfelülethez - külön-külön lehet kiválasztani a megfelelő árnyalatú szövetet. A szövetanyagok 4 különböző árkategóriában állnak rendelkezésre. A lazac rózsaszín, a tégla piros, az aqua kék, a bambusz zöld, a mustár sárga mellett még sok más - több, mint 70 féle - trendi szín elérhető.

Egyedi kéréseivel, további kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 es telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Ágyneműtaró:Van
Típusa:3 személyes kanapé

Funkciók

Ágyazhatósága:Ágyazható

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:100×200 cm
Befoglaló szélesség:160 cm
Választott befoglaló szélesség: cm

Szállítás

Szállítása:Készre szerelve szállítva

Méretek és további paraméterek

Ülésszélesség:200 cm
Magasság:90 cm
Ülésmagasság:45 cm
Ülésmélység:60 cm
Befoglaló mélység:100 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.