Evore ágyazható sarokgarnitúra
  • % Akció!

Evore ágyazható sarokgarnitúra

Cikkszám: SA001

A Evore egy egyedi, letisztult formavilágú, széleskörűen alkalmazható igényesen kárpitozott L alakú sarokgarnitúra.

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 351 400 Ft
Akciós ár: 334 600 Ft

A Evore egy egyedi, letisztult formavilágú, széleskörűen alkalmazható igényesen kárpitozott L alakú sarokgarnitúra, amely erős vázszerkezetének és felépítésének köszönhetően nagyobb igénybevételnek is tökéletesen megfelel.

A Evore sarokgarnitura helyszükséglete 235 x 165 cm, ami egyben a kanapé befoglaló méreteit is jelenti. A sarokgarnitura könnyedén átalakítható egy 2 személyes fekvőhellyé, az ülés kihúzásával és a támla lebillentésével 2 személy kényelmes pihenését tudja biztosítani, így akár állandó fekvőhelyként, mindennapi alvásra is alkalmas. Az ülés alatt egy mozdulattal elérhető nagy ágyneműtartó 2 személy komplett ágynemű mennyiségét is könnyedén tárolni tudja. Az ágyneműtartó elérését, az ágy könnyed nyitását egy rugós nyitóvas segíti.

A fekvőfelület bonellrugós, felsőpárnázás, jó minőségű habszivacs és vatta!  A támla párnák nem fixek, levehető, ezáltal tovább nagyobbítható a fekvőfelület! A bútorláb 2cm magas szálcsiszolt alumínium láb . A sarokgarnitura igény szerint rendelhető jobbos vagy balos kivitelben.

Sarokgarnitura

A sarokgarnitúra megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának meegválaszthatóságával. A sarokgarnitúra akár 3 különböző színű szövetből is összeállítható: külön az ülőfelületre, külön a karfa+ágyneműtartó részre és külön a párnákra, így igazán személyre szabható a termék színösszeállítása. A Milánó garnitúrához több mint 70 szövetből lehet kárpitozást választani 4 különböző árkategóriában.

Egyedi kéréseivel, további kérdéseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 es telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Ágyneműtaró:Van
Típusa:L alakú sarokgarnitúra
Rugózat:Bonell rugós

Funkciók

Ágyazhatósága:Ágyazható

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:235x165 cm
Befoglaló szélesség:235 cm
Befoglaló hossz:165 cm
Ülésmagasság:50 cm
Támlamagasság:80 cm
Fekvő magasság:50 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.