Anaszta kárpitozott ágykeret AKCIÓ
  • % Akció!

Anaszta kárpitozott ágykeret AKCIÓ

Cikkszám: Fa002

Az Anaszta ágykeret 160x200-as matracokhoz a képen látható barna színben raktáron tartjuk.

Szállítási idő: 1-2 hét.

Raktáron

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 237 299 Ft
Akciós ár: 179 999 Ft

Az Anaszta kárpitozott ágykeret egy igényes kivitelben készülő, kényelmes fekvőalkalmatosság, ami remekül bírja a terhelést a mindennapokban.

Az Anaszta kárpitozott ágykeret 160x200 cm méretű, ami azt is jelenti egyben, hogy ugyanekkora nagyságú matraccal lehet használni. Az ágy legfeljebb 2 személy alvására kínál lehetőséget.

Az ágyrács farugós kivitelben készül, melynek nagy előnye, hogy a szerkezet átveszi a ráhelyezett matrac hullámzását. Mivel így a matrac kisebb igénybevételnek van kitéve, ezért kevésbé használódik el, és az élettartama sokkal hosszabbra nyúlik. A farugós kivitelű ágyrács 27 cm-es magasságban helyezkedik el a földtől számítva.

Az ágyrács alatt egy nagyméretű ágyneműtartó is található, ami fehér színelt bútorlapokból készült. A tárolórészt néhány egyszerű mozdulattal el lehet érni, könnyedén fel lehet nyitni, vissza lehet csukni. Tágas kialakításának köszönhetően 2 személy alvásához szükséges, komplett ágyneműgarnitúra - azaz 1-1 nagypárna, 1-1 kispárna és 1-1 takaró - elhelyezésére is kiválóan alkalmas. Az ágyneműtartó középen két kisebb részre van osztva, ami lehetővé teszi, hogy az ágyneműket rendszerezve, egymástól elszeparálva lehessen tárolni. A tárolóegység használata rugós nyitóvassal történik, de igény esetén kérhető teleszkópos kivitelben is. Az erre vonatkozó igényt a termék megrendelése előtt kell jelezni.

Ami az ágykeret kinézetét illeti, a fejvég, illetve az ágyneműtartó a képen látható barna szövettel kérhető. A fejvég duplasoros díszvarrással steppelt, teljes magassága 95 cm.

Az Anaszta kárpitozott ágykeretből már csak néhány utolsó darab maradt, melyeket a készlet erejéig kínálunk a vásárlóknak. Amennyiben igényt tart a termékre, akkor adja le a rendelését most, különben könnyen lemaradhat róla!

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Rugózat:Farugós ágyráccsal
Franciaágy típusa:Franciaágy ágykeret
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160x200 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Választható fekvőfelület szélesség:160 cm
Befoglaló hossz:215 cm
Választott befoglaló szélesség: cm
Ágyrács magasság:26 cm
Fejvég magasság:95 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.