Anaszta kárpitozott ágykeret
  • % Akció!

Anaszta kárpitozott ágykeret

Cikkszám: FA004

Az ágy megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával. 

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 242 900 Ft
Akciós ár: 237 299 Ft

Az Anaszta kárpitozott ágykeret garantáltan elnyeri a tetszését, ha egy erős, strapabíró ágy beszerzését tervezi.

Az ágy farugós szerkezetű ágyráccsal készül, ami átveszi a ráhelyezett matrac hullámzását. Az erőátvitelnek köszönhetően a matrac kevésbé használódik el a mindennapok során, és az élettartama sokkal hosszabb lesz. A farugós ácsrács a földtől számítva 27 cm-es magasságban helyezkedik el.

Az ágyrács alatt egy tágas fehér színelt bútorlapból készült ágyneműtartó is rendelkezésre áll, amit néhány mozdulattal könnyen el lehet érni, fel lehet nyitni, vissza lehet csukni. A méretéből kifolyólag 2 személy alvásához szükséges ágynemű, azaz 1-1 nagypárna, 1-1 kispárna és 1-1 takaró tárolására is kiválóan alkalmas. Az ágyneműtartó egy középső elemmel két részre van osztva, így az ágyneműket rendszerezve, egymástól elszeparáltan lehet tárolni. Kétféle nyitási-zárási mód kiválasztására nyílik lehetőség: rugós, illetve gázteleszkópos nyitóvassal használható a tárolórész.

A fejvég duplasoros, steppelt díszvarrással készül, ami még különlegesebbé, elegánsabbá teszi az ágy megjelenését. A fejvég teljes magassága 95 cm.

Ami az Anaszta kárpitozott ágykeret méretét illeti, 140x200, 160x200, 180x200 cm-es kivitelben lehet megrendelni, amik egyenként ugyanekkora matraccal használhatók.

Az A'la HOME kárpitosbútor szakértői csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy olyan ágyakat kínáljon a vásárlók számára, amik teljes mértékben megfelelnek az elképzeléseiknek. Az Anaszta kárpitozott ágykeret fejvégére, illetve az ágyneműtartó részre egyedileg lehet kiválasztani a megfelelő árnyalatú szövetet. Négy különböző árkategóriában lehet válogatni, melyek összesen több, mint 70 db különböző textilt tartalmaznak. Többek között a beige, a menta, az aqua kék és a tégla piros szín is elérhető.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Rugózat:Farugós ágyráccsal
Franciaágy típusa:Franciaágy ágykeret
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Nyitási mód választás:Rugós nyitóvas
Teleszkópos nyitóvas

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160x200 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Választható fekvőfelület szélesség:160, cm
Befoglaló hossz:215 cm
Választott befoglaló szélesség:166 cm
Ágyrács magasság:26 cm
Fejvég magasság:95 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.