Anaszta ágybetétes franciaágy
  • % Akció!

Anaszta ágybetétes franciaágy

Cikkszám: FA001

Az ágy megjelenése a vevő igényeire szabható, az egyes ágy elemek színének és szövetstruktúrájának megválaszthatóságával. 

Szállítási idő: 1-5 hét.

Válasszon szövetet és szövetszínt!

Eredeti ár: 263 899 Ft
Akciós ár: 251 299 Ft

Az Anaszta ágybetétes franciaágy egy magas komfortérzetet nyújtó ágy, ami ideális választás mindenkinek, aki kényelmes fekvőalkalmatosságon szeretné álomra hajtani a fejét.

A kimagasló kényelemről a 3 rétegből álló, professzionális kialakítású fekvőfelület gondoskodik, aminek a teljes vastagsága 42 cm. A felsőpárnázás filc, kiváló minőségű habszivacs és vattarétegből tevődik össze, mely anyagok kellemes fekvést tesznek lehetővé. Az Anaszta ágybetétes franciaágy Bonell rugós matraccal készül, ennek köszönhetően optimális alátámasztást biztosít a testnek a fekvőrész teljes terjedelmében.

Az ágybetét alatt néhány egyszerű mozdulattal elérhető a két részre osztott ágyneműtartó, ahol 2 személy alvásához szükséges komplett ágyneműgarnitúra is kényelmesen elfér. Az ágyneműtartó elérését, nyitását-zárását egy rugós nyitóvas teszi lehetővé, de igény esetén teleszkópos kivitelben is kérhető.

A fejvég duplasoros díszvarrással steppelt, a varrás alatt található szivacs vastagsága 5 cm, a fejvég magassága 95 cm.

Ami az Anaszta ágybetétes franciaágy méretét, illetve megjelenését illeti, az A'la HOME kárpitosbútor szakértői csapatával az egyéni igények figyelembevételével alkotjuk meg a fekvőalkalmatosságokat. A franciaágy három méretben, 140x200, 160x200 és 180x200 cm fekvőfelülettel kérhető. Az ágy egyes elemeihez - fekvőfelülethez, fejvéghez, ágyneműtartóhoz - egyénileg választható ki a szövetanyag. Összesen 4-féle kategóriából lehet válogatni, melyek közül a negyedik az akciós árkategória. Többek között a beige, a menta, a kiwi zöld, a lazac és még sok más trendinek számító színárnyalat megtalálható a választékban.

A kedvenc színkombinációi összeválogatásával a már meglévő bútorok, lakberendezési tárgyak stílusára szabhatja a franciaágy kinézetét.

Egyedi kéréseivel keresse ügyfélszolgálatunk munkatársait az info@alahome.hu címen illetve a (+36)20 532 3840 és telefonszámon készséggel állnak vásárlók segítségére.

Kialakítása

Rugózat:Bonell rugós
Franciaágy típusa:Franciaágy ágybetéttel
Ágyneműtaró:Van

Funkciók

Nyitási mód választás:Rugós nyitóvas
Teleszkópos nyitóvas

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:160x200 cm
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:2 személyes
Választható fekvőfelület szélesség:160, cm
Fekvőfelület hossz:200 cm
Befoglaló hossz:210 cm
Választott befoglaló szélesség:165 cm
Fekvő magasság:42 cm
Fejvég magasság:95 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.