Relax fotel 42

Relax fotel 42

Nem, ott én ülök, az az én helyem! Szeretnék ott lustálkodni. Ön is hall hasonló kifejezéseket nap mint nap? Vagy kevés hely van a kényelmes kikapcsolódásra a nappalijában? A kanapék és a fotelek már mind el vannak foglalva? Érkezik a kényelmes relax fotel, amely közvetlenül pihenésre és lustálkodásra csábítja Önt. Ha a beltérben lévő hely lehetővé teszi, vásárolja meg ezt a gyönyörű darabot. Jótékony hatással van nemcsak a hátra és a gerincre, hanem a lábakra is, amelyet kényelmesen ráhelyezhet. A szék New York szövetbe van öltöztetve, szürke színben. A stabilitást és a rugalmasságot az acél hullámosított rugók és statikus kárpitos hevederek biztosítják, amelyek a szék töltelékébe vannak beépítve. A szék erős fekete műanyag lábakon áll. Vásároljon Ön is egy praktikus nyugágyat, amely a mai rohanó világban biztosan jól jön.

Szállítási idő: 1-5 hét.

102 900 Ft

Relax fotel MALIMO Anyag: szövet New York/fa Az ekobőr kopásállósága a Martindale-teszt szerint: 60 000 ciklus Ülésmag: hullámosított, acélrugók és statikus kárpit kapcsok Töltet: pur hab Szín: szürke G 003 Méretek (SzéxMéxMa): 68x172x87 cm Háttámla magassága: 74,5 cm Ülés mélysége: 116 cm Az ülés legmagasabb részének magassága a padlótól/ülés magassága: 39 cm Műanyag lábakon Lábak magassága hátul: 12,5 cm Lábak magassága elöl: 1,8 cm Teherbírás: 110 kg Bontásban szállítva.

Súly: 19.70 kg
Szín: Szürke
Csomagolás (magasság x szélesség x mélység): 43x65x117 cm
Csomagolás súly: 19.7 kg

Kialakítása

Színe:szürke

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:
Hány személy kényelmes alvását biztosítsa az ágy:1 személyes
Befoglaló szélesség:68 cm
Súly:19,7 kg

Anyaga

Anyaga:szövet New York/fa

Szállítás

Szállítása:Lapraszerelve szállítva
Csomagméret :43x65x117 cm

Méretek és további paraméterek

Magasság:87 cm
Teherbírás:110 kg
Fekvőfelület szélesség:68 cm

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatárig Ingyenes!

A kiszállítás költségét bruttó 50.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség).

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 50.000 Ft vásárlási értékhatár felett!

  • Bruttó 50.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
  • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
  • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei:

  • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
  • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
  • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

  • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
  • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
  • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.