Leon forgószék
 • % Akció!

Leon forgószék

Cikkszám: FO0330

A képen látható fekete színben kapható! A termék a készlet erejéig érhető el korlátozott darabszámban!

Eredeti ár: 25 999 Ft
Akciós ár: 17 999 Ft
A termék jelenleg nincs készleten!

A Leon forgószék garantáltan elnyeri a tetszését, ha egy igényes kivitelben készülő, kényelmes ülőalkalmatosságot keres az irodába, dolgozószobába, nappaliba vagy a lakótér egyéb helyiségeibe.

Nem számít, hogy munkáról vagy szórakozásról van szó, minden esetben fontos, hogy egy olyan székben üljön, ami a test adottságaihoz igazodik, és abban az esetben is kényelmes elhelyezkedést tesz lehetővé, ha hosszú órákon keresztül a székben ül.

A kimagasló komfortérzetről a speciális kialakítású, széles ülőfelület, valamint a gázlifttel működő ergonóm háttámla gondoskodik. A háttámlának nem csak a magassága, hanem a dőlésszöge is állítható, így teljes mértékben az egyéni igényei szerint tudja használni a forgószéket. Az ülőfelülethez rögzített karfa is hozzájárul ahhoz, hogy a szék használata kellőképpen komfortos legyen.

A forgószék lábazata 5-ágú lábcsillag alakzatot formál. A felszerelt görgők kiválóan bírják a terhelést, a mindennapos igénybevétel sem tesz kárt bennük. A speciális kialakításuknak köszönhetően 360 fokban elforognak, és csendesen, gördülékenyen mozognak a talajon, nem karcolják fel a padlót.

A Leon forgószék az egyszerű, modern stílust képviseli, melyhez tökéletesen passzol a fehérrel kombinált fekete színárnyalat. Remekül illik az elegáns és minimalista stílusban berendezett irodákba, lakóterekbe. A letisztult formájának, színének köszönhetően gond nélkül beilleszthető a már meglévő bútorok, asztalok, székek, szekrények közé.

A forgószék teherbírása 110 kg.

A terméket lábra szerelve csomagoljuk, szállítjuk.

A Leon forgószék az A'la HOME kárpitosbútor kifutó terméke. Már csak az utolsó darabok elérhetők, melyeket a készlet erejéig áll módunkban értékesíteni.

 

Kialakítása

Forgószék típusa:Forgószék
Lábazat:5-ágú lábcsillaggal és görgőkkel
Karfa típusa:Műanyag karfával
Karfa :Karfával

Méretek és további paraméterek

Termék méretválasztás:52x48 cm
Szélesség:52 cm
Csomagolása:Lábra szerelt

Anyaga

Állítható funkciók

Állítható ülés mélység:Állítható ülés mélységgel
Háttámla:Háttámla magassága, táv. és dőlésszöge állítható
Hintamechanika:Háttámla magassága, táv. és dőlésszöge állítható
Gázlift:Gázliftes magasság szabályzó

Méretek és további paraméterek

Magasság:105-118 cm
Mélysége:55 cm
Ülésmagasság:46-60 cm
Ülésmélység:48 cm
Teherbírás:110 kg

Az A'la HOME webáruházban megvásárolt bútorok, kárpitos bútorok a vásárlást követően a vásárló ezirányú kérésének megfelelően kiszálításra kerülnek a vásárláskor megadott szállítási címre. Az A'la HOME webáruház Magyarország egész területére vállaja a megvásárolt termékek kiszállítását az alábbi feltételek szerint:

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatárig

A megrendelt termékek kiszállítását/házhoz szállítását 30.000 Ft értékhatár alatt az A'la HOME megbízásából a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. futár cég végzi, amely cég a megrendelést követően a megrendeléskor megadott szállítási címen két alkalommal megpróbálja a kézbesítést teljesíteni.

A kiszállítás költségét bruttó 30.000 Ft értékhatárig átvállaljuk! Ingyenes, költségmentes szállítást biztosítunk!

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban az ügyfél nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet, kontakt telefonszámot megadni(erre a megrendelés folyamatánál, a megjegyzés mezőben nyílik lehetőség). A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Amennyiben a csomag átadása meghiusult, és a kiszállításáról értesítést kapott, akkor a helyi postán veheti a termékcsomagot fel.

A kiszállítás várható idejéről telefonon vagy emailben előzetes értesítést küldünk a vásárlóink számára.

Házhozszállítás 30.000 Ft vásárlási értékhatár felett

30.000 Ft vásárlási értékhatár felett a megvásárolt bútor(ok) kiszállítását a FIDO Kft. saját teherautós kiszállítás keretében végzi, a házhoszállítás ebben az esetben is csak belföldi szállítási cím esetében lehetséges. A saját kiszállítás keretében a szállítás magában foglalja a lakásba történő beszállítást és az esetleges összeszerelési teendőket is.

A kiszállítás költsége a vásárlási értékhatároktól függően az alábbi:

 • Bruttó 30.000 Ft alatti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!
 • Bruttó 30.001 ft és 100.000 Ft között: 15.000 Ft
 • Bruttó 100.001 Ft és 250.000 Ft között: 20.000 Ft
 • Bruttó 250.000 Ft feletti rendelés esetén, ingyenes házhoz szállítás az ország teljes területén!

A termékcsomag kiszállítása saját teherautós szállítás esetében is munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban. A saját autós kiszállítást minden esetben előzetes egyeztetés előzi meg, pontosításra kerül a kiszállítás várható időpontja, a cím, a helyszín és a bútor lakásba elhelyezésének várható nehézségei. Saját autós kiszállításra a szállítási adatok egyeztetését követően kerül sor.

Termékátvétel

Fontos! Kérjük a termékcsomagot kézbesítéskor a futár előtt, vagy kollégáink jelenlétében szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés(hiány) esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! A csomagban megtalálja a számlát, a használati útmutatót, a garanciális feltételeket és szerződési feltételeink nyomtatott verzióját, amely tartalmazza az ügylettel kapcsolatos adatokat, információkat.

Termék garancia

Minden standard termékünkre a kiszállítás napjától számított minimum 1 évig garanciát vállalunk! Hibás termékek esetén ingyenes javítást végzünk, vagy új terméket biztosítunk a vásárlónak.

Garancia érvényesítés feltételei

A hibás teljesítéssel kapcsolatos fogyasztói igény érvényesítésének a feltételei a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. Tv.) 305§-a és Az egyes tartós fogyasztási cikkek kötelező jótállásáról szóló 151/2003 sz.(IX.22.) Kormányrendelet 4§-a alapján a következők:

 • Helyesen kitöltött jótállási jegy.
 • A felmerült hiba nem a vásárlást követő szakszerűtlen szállítás vagy kezelés eredményeként keletkezett.
 • A felmerült hiba nem a szakszerűtlen be- vagy összeszerelés eredményeként keletkezett. 

A részletes szavatossági és jótállási feltételeket ÁSZF-ben találja meg!

 A hibás, sérült vagy hiányos terméket haladéktalanul jelezze ügyfélszolgálatunknak.

 • Ügyfélszolgálatunk címe: 9121 Győrszemere, Fő út 17.
 • Ügyfélszolgálatunk online elérhetősége: info@alahome.hu
 • Ügyfélszolgálaztunk telefonos elérhetőségei: (+36) 20 532 3840

Kollégáink a fenti telefonszámon munkaidőben, hétfőtől péntekig, 8 és 16 óra között hívhatóak.

Az indokolatlan kiszállás díja kilométerenként 170 Ft kiszállási díj + 5.000 Ft óradíj. A feltüntetett összegek az ÁFÁ-t tartalmazzák.